Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1428
1428

Старі закінчилися? В Енергодарі окупанти шукають нових пропагандистів

Старі закінчилися? В Енергодарі окупанти шукають нових пропагандистів

В Енергодарі окупанти шукають нових пропагандистів. Про це пише законний міський Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Доки одним колаборантам в окупованому Енергодарі затримують та урізають їхні «30 срібників», іншим обіцяють необмежену заробітню плату.  І такі щедроти створені для нових пропагандистів, яких теж набирають по оголошенню (а старі вже скінчилися?) – пише Орлов

Мер показав і оголошення, про яке він розповідає.

В Енергодарі окупанти шукають нових пропагандистів: оголошення

Старі закінчилися? В Енергодарі окупанти шукають нових пропагандистів

Орлов додає, що головне «професійне» завдання пропагандистів – перекручувати правду. Чорне називати білим і навпаки. Радісно розповідати, як в Енергодарі стало комфортно, затишно і безпечно жити і які нечувані блага приніс «руський мир» в місто енергетиків.

І водночас, звісно, старанно не помічати зубожіння та відчай людей, які стали заручниками воєнних злочинців, руйнацію критичної інфраструктури міста, спорожнілі вулиці та будинки, чисельні катівні, загальну атмосферу ненависті та терору.

А для цього, судячи з оголошення, навіть вища освіта не надто потрібна, хіба що тільки «приветствуется», – іронізує міський голова

А ще краще, на його думку, якщо кандидат взагалі буде позбавлений не тільки освіти, а й навички думати та аналізувати. Адже критичне мислення і людяність для пропагандистів рф  – це такий самий рудимент, як і для військових країни-агресора.

Вочевидь, чим гірші в окупантів справи, тим більший штат пропагандистів їм потрібен. Щоправда, судячи з того, що таке оголошення на каналах рашистів з’являється вже не вперше, кадровий голод вони відчувають навіть в цій – надважливій для рф  ідеологічній сфері, – робить висновки Орлов

Він наголошує, що попри обіцянку зарплати «без верхньої планки», достатньої кількості безпринципних зрадників в Енергодарі так і не знайшли.

Мабуть, вже вкотре доведеться командирувати десант пропагандистів з московіі, – резюмує мер Енергодара

Ще новини Енергодара:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×