Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1452
1452

В Енергодарі підірвали штаб ОМОН з кадирівцями: місцеву «адміністрацію» евакуювали (відео)

В Енергодарі сьогодні підірвали штаб ОМОН з кадирівцями

В Енергодарі сьогодні підірвали штаб ОМОН з кадирівцями. Про це повідомляє Головне управління розвідки, передає Nikopolnews.

У повідомленні розвідки говориться, що 28 серпня в тимчасово окупованому Енергодарі пролунав черговий вибух. В результаті операції місцевого руху опору, координованого ГУР МО України, «постраждала» імпровізована «казарма» підрозділу росгвардії омон «ахмат-1». Після окупації міста кадирівці захопили і переобладнали для своїх потреб будівлю на вул. Будівельників, 46, де раніше знаходилось місцеве відділення одного з українських банків.

О 09.50 за вказаною адресою стався вибух. В результаті постраждав особовий склад окупантів та припарковані у дворі автомобілі. В приміщенні розпочалась пожежа. На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Наразі уточнюється інформація щодо кількості вбитих та поранених кадирівців.

Жертв і постраждалих серед цивільного населення немає.

Після серії вибухів окупанти терміново евакуювали місцеву військово-цивільну «адміністрацію». Наразі в Енергодарі проходять перевірки та обмежено доступ до мережі Інтернет.

В Енергодарі сьогодні підірвали штаб ОМОН з кадирівцями: відео

Ще новини Енергодара: Окупанти в Енергодарі і Кам’янці-Дніпровській отримали «гарячі привітання» 23 і 24 серпня (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×