Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
267
267

В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець, причетний до репресій українців (відео)

В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець, причетний до репресій українців (відео) В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець сьогодні зранку. Про це повідомляє Головне управління

В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець сьогодні зранку. Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

ГУР оприлюднила відео вибуху, передає Nikopolnews.

4 жовтня 2024 року близько 7 ранку у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець — «начальник фізичної  охорони» Запорізької атомної електростанції Короткий Андрій Юрійович.

У ГУР зазначають, що Короткий ― колаборант, причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації.

Після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією.

Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару.

Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна «єдіная россія» очолював в Енергодарі так звану «раду депутатів».

ГУР МО України нагадує ― кожного воєнного злочинця  чекає справедлива відплата, – йдеться у повідомленні

В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець: відео

Ворожі ресурси повідомляють, що злочинець Короткий в результаті вибуху загинув.

злочинець Короткий

Злочинець Короткий

А енергодарці, коментуючи новину, кажуть, що “короткою виявилася кар’єра у Короткого”. Мовляв, до окупації їздив на роботу на автобусі, а, продавшись загарбникам, злетів. І тепер це слово набуло нового змісту.

Енергодарський Телеграм-канал Скелети Шевчика і Ко та мер Енергодара також оприлюднили фото Короткого.

Короткий Андрій

Короткий Андрій

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: В окупованому Енергодарі росіяни засудили до 12 років позбавлення волі працівника ЗАЕС – ЗМІ

А також: Введення миротворців на ЗАЕС і припинення обстрілів Нікополя: нікопольці отримали відповіді від ВР, Уряду і ЗСУ

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу