Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6367
6367

Оприлюднено нове відео окупантів на ЗАЕС: на БТР по ядерному об’єкту

Оприлюднено нове відео окупантів на ЗАЕС: на БТР по ядерному об’єкту

Оприлюднено нове відео перебування окупантів на ЗАЕС. Його опублікував український Телеграм-канал «Смотрящий за Даром», але запис очевидно зробили самі загарбники, передає Nikopolnews.

На відео росіяни хизуються тим, як «розсікають» на БТР з рашистською символікою по території ядерного об’єкта – найбільшої у Європі атомної електростанції. Ми бачимо, як військова техніка під’їжджає до ставка-охолоджувача, з неї виходить окупант і проводить якісь маніпуляції – вірогідно, бере проби води.

Усе це схоже на страшний сон. І краще б це було просто нічне жахіття. Але, на жаль, це реальність. Скоро вже півтора роки, як ЗАЕС і Енергодар в окупації. Більше року росіяни обстрілюють Нікопольщину з території Енергодара і його околиць. Через підрив дамби більше немає Каховського водосховища. А  світ всерйоз говорить про ризик теракту на ЗАЕС.

Відео окупантів на ЗАЕС

Тим часом, у Запорізькій ОВА повідомляють, що рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС станом на сьогодні, 6 серпня, знаходиться у межах норми.

А у МАГАТЕ заявляють, що змогли оглянути дахи тільки двох енергоблоків – №3 і №4. І вибухівки там не знайшли. Доступ до дахів інших енергоблоків члени міжнародної організації продовжують випрошувати у окупантів. Поки що дозволу загарбники не дають.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×