Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2184
2184

Відео знищення ворожого розвідкомплексу на “тому березі” оприлюднив начальник Нікопольської РВА

Відео знищення ворожого розвідкомплексу на "тому березі" оприлюднив начальник Нікопольської РВА

Оприлюднено відео ворожого розвідувального комплексу на лівому березі Каховського водосховища. Запис опублікував начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

На опублікованому відео бойова робота Сил оборони України по знищенню розвідувального комплексу росіян за допомогою БпЛА-камікадзе, – зазначив Євтушенко

Він розповів, що подібні комплекси, розміщені на протилежному березі водосховища, містять в собі камери високої кратності, засоби радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби.

Ворог використовує їх для коригування роботи своєї артилерії під час обстрілів Нікопольського району, перехоплення радіообмінів між українськими бійцями, виявлення БпЛА Сил оборони та створення радіоперешкод, які заважають роботі БпЛА та іншого обладнання наших військових.

Згадані комплекси встановлюються ворогом на висотах (житлові будинки, промислові та сільськогосподарські споруди, вежі, башти тощо) протилежного берегу водосховища або розміщуються на військовій техніці. Разом із засобами вогневого ураження, складами БК і скупченнями живої сили ці комплекси є об’єктом першочергового інтересу Сил оборони України.

Знищення комплексу показаного на відео стало можливим завдяки інформації отриманій від партизан Запорізької області.

Якщо маєте інформацію щодо розміщення незвичних антен та відеокамер змонтованих на будівлях або військовій техніці, відомості про будівлі в напрямку яких проклали додаткові електричні кабелі та під’єднання до мережі Інтернет – повідомляйте в ТГ бот – @guchidefences_bot або в приватні повідомлення на моїй сторінці в мережі Фейсбук, – закликав начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА оприлюднив відео знищення ворожого розвідкомплексу на “тому березі”

Ще новини Нікополя і району: Відео з нібито “проросійськими листівками у Нікополі” – детальний аналіз

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×