Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1082
1082

Окупанти зазнають серйозних втрат на Запоріжжі і побоюються прибуття диверсантів

Окупанти зазнають серйозних втрат на Запоріжжі і побоюються прибуття диверсантів

Окупанти зазнають серйозних втрат на Запоріжжі і побоюються прибуття диверсантів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 10 грудня, передає Nikopolnews.

Так, повідомляється, що російські окупанти втратили до 150 військових пораненими на тимчасово окупованій території Запорізької області, а у Бердянську війська РФ посилюють контрдиверсійні заходи.

Генштаб підтвердив ураження району зосередження росіян під Запоріжжям – до 150 загарбників зазнали поранень, 50 з них доставлені до лікарні Мелітополя. Інформація про вбитих росіян уточнюється.

Генштаб повідомляє, що на блокпостах навколо міста Бердянськ у Запорізькій області росіяни посилили контрдиверсійні заходи. Там зросла кількість військових РФ, а перевірки цивільних осіб стали проводити ретельніше. Людей без місцевої реєстрації не пропускають до міста.

На Запорізькому напрямку противник обстріляв сьогодні понад 15 населених пунктів. Зокрема, Зелене Поле і Времівку Донецької області та Гуляйполе, Дорожнянку, Залізничне і Малу Токмачку на Запоріжжі.

Окупанти зазнають серйозних втрат на Запоріжжі: про це у вечірньому зведенні Генштабу

Оперативна інформація станом на 18.00 10.12.2022 щодо російського вторгненняОперативна інформація станом на 18.00 10.12.2022 щодо російського вторгнення

ЗСУ нищать окупантів, а «дружній вогонь» допомагає – війна в Україні 10 грудня, ситуація на фронті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×