Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1065
1065

Окупанти шукають спосіб під’єднати ЗАЕС до своєї лінії живлення – росЗМІ

під'єднати заес

Окупанти шукають спосіб під’єднати ЗАЕС до своєї лінії живлення. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, посилаючись на так званого радника директора Росенергоатому Рената Карчаа, передає Nikopolnews.

За словами Карчаа, загарбники «працюють над пошуком альтернативи Дніпровській ЛЕП», яка зараз живить станцію. При цьому він називає політику України «ядерним шантажем». І це звучить епічно, враховуючи, що росія віроломно захопила станцію та перетворила її на військовий об’єкт, регулярно обстрілюючи з її території мирні населені пункти.

Ми не сидимо і не чекаємо, коли вони вкотре придумають новий метод шантажу. Звичайно, ми страхуємось, продумуємо, готуємо ці варіанти, робимо це просто тихо, – сказав Карчаа

Що ж, сподіваємось часу у окупантів залишилося вже не багато, і невдовзі прийде день, коли ЗСУ виженуть їх з території ЗАЕС і Енергодара. Тоді весь світ зможе зітхнути з полегшенням.

А поки що ворог використовує Запорізьку АЕС, як склад боєприпасів, де зберігає техніку та проводить навчання, застосовує примусову паспортизацію, створює фейкові профсоюзи, пропонує дотації тощо. Про це повідомляє ЗОВА 25 квітня вранці.

Окупанти намагаються евакуювати мешканців тимчасово захоплених територій, водночас з цим всі виїзди на українську сторону закриті. Рекомендуємо виїжджати на вільні землі через треті країни, – додають в Запорізькій ОВА

В свою чергу, українські оборонці закликають мешканців Енергодара і околиць бути особливо обережними, не наближатися до окупантів, а особливо до місць розташування їхньої техніки і тих місць, звідки вони ведуть обстріли. Захисники обіцяють, що «бавовни» найближчим часом у росіян буде багато.

Ще новини ЗАЕС: Окупанти готують ЗАЕС до боїв: зігнали техніку і влаштували стрілянину – ЗМІ

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×