Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1996
Без категорії
1996

Біля Нікополя жінку із надмірною вагою транспортували до карети «швидкої» рятувальники

Возле Никополя женщину с избыточным весом транспортировали к карете «скорой»

Біля Нікополя жінку із надмірною вагою довелося транспортувати до карети «швидкої» за допомогою рятувальників. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

30-го грудня о 14:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що на вулиці Будівельників села Кам’янське Червоногригорівської селищної територіальної громади Нікопольського району жінка потребує госпіталізації до медичного закладу, але через відсутність можливості самостійно пересуватись, потребує допомоги.

Біля Нікополя жінку із надмірною вагою транспортували до карети «швидкої» рятувальники

До місця події було направлено рятувальників 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за вказаною адресою, надзвичайники встановили, що хвора жінка, 1949 року народження з надмірною вагою потребує негайної госпіталізації до медичного закладу.

Біля Нікополя жінку із надмірною вагою

Біля Нікополя жінку із надмірною вагою транспортували до карети «швидкої» рятувальники

Співробітники Служби порятунку допомогли медикам транспортувати жінку з другого поверху п’ятиповерхового житлового будинку до карети екстреної медичної допомоги.

До надання допомоги було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Рахунок йшов на хвилини: У Покрові надзвичайники допомогли чоловіку з інсультом

Кликала на допомогу : у Нікополі травмованій жінці допомогли рятувальники

У Марганці дівчина провалилася у комунікаційний колодязь (фото)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×