Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3270
3270

Чи залишиться на своїй посаді директор школи №21 у Нікополі

Останется ли на своем посту директор школы №21 в Никополе

Чи залишиться на своїй посаді директор школи №21 у Нікополі після двох років роботи? Доля керівника вирішувалася на зустрічі міського голови Нікополя Олександра Саюка з трудовим колективом навчального закладу, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Відповідно до вимог закону України «Про повну загальну середню освіту» керівники шкіл вперше призначаються за результатами конкурсу на два роки. Коли строк трудового договору закінчується, його можна продовжити ще на 4 роки без проведення конкурсу, якщо керівник добре виконує свої обов’язки.

Міський голова Олександр Саюк зустрівся з трудовим колективом загальноосвітнього закладу № 21 для того, щоб почути чи є зауваження з боку органів управління, а також з боку колективу, чи варто продовжувати трудовий договір з їх керівником, у якого договір закінчується 20 лютого.

директор школи №21 у Нікополі

Чи залишиться на своїй посаді директор школи №21 у Нікополі

Всі присутні висловилися за продовження трудового договору з директором школи.

Зазначається, що в школі, яка існує вже 68 років, уроки фізкультури проходять в маленькому непристосованому приміщенні. Олександр Саюк оглянув це приміщення і наголосив, що в кожній школі повинен бути сучасний спортзал, в якому школярам буде комфортно займатися. Він пообіцяв, що наступного року приміщення розширять та відремонтують.

Чи залишиться на своїй посаді директор школи №21 у Нікополі

Чи залишиться на своїй посаді директор школи №21 у Нікополі

Школи Покрова оновлюють харчоблоки: яка техніка з’явилася (фото)

У Нікополі 89 класів закриті через COVID-19: чи підуть усі школи на карантин?

Стало відомо, коли у Нікополі планують відкрити басейн

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×