Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1369
Без категорії
1369

[:ru]Какой в Никополе пассажиропоток, и повысится ли тариф на проезд – ответ мэра[:ua]Який у Нікополі пасажиропотік, і чи зросте тариф на проїзд – відповідь мера[:]

[:ru]Какой в Никополе пассажиропоток, и повысится ли тариф на проезд – ответ мэра[:ua]Який у Нікополі пасажиропотік, і чи зросте тариф на проїзд - відповідь мера[:]

[:ru]В Никополе, как сообщалось ранее, с 12 по 18 июля 2021 года исследовали пассажиропоток в общественном транспорте. Официально результатов изучения пока не разглашали. Но вопрос по данному поводу был задан городскому голове Александру Саюку во время сегодняшней пресс-конференции, сообщает Nikopolnews.

По словам Александра Саюка, пассажиропоток в городских автобусах Никополя составляет примерно 13 миллионов человек. На данный момент комиссия заканчивает анализировать результаты исследования.

Что же касается того, будет ли в Никополе повышаться цена на проезд в общественном транспорте, городской голова ответил, что решение примут после завершения обработки результатов и всех подсчетов.

– Но, если смотреть на тенденции, на ситуацию в других городах, где тариф повышается, скорее всего, в Никополе тоже цена проезда вырастет, – сказал Александр Саюк.

По его словам, решение будет принято уже в самое ближайшее время.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Єдиний представник громадськості Нікополя, що взяв участь у дослідженні пасажиропотоку. Хто він?

У Марганці перевізники самовільно підняли ціни на проїзд (відео)

У Марганці подорожчав проїзд у міських маршрутках

 [:ua]В Нікополі, як повідомлялося раніше, з 12 по 18 липня 2021 року досліджували пасажиропотік у громадському транспорті. Офіційно результатів вивчення поки не розголошували. Але питання з цього приводу було задано міському голові Олександру Саюку під час сьогоднішньої прес-конференції, повідомляє Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, пасажиропотік у міських автобусах Нікополя становить приблизно 13 мільйонів осіб. На даний момент комісія закінчує аналізувати результати дослідження.

Що ж стосується того, чи буде в Нікополі підвищуватися ціна на проїзд у громадському транспорті, міський голова відповів, що рішення приймуть після завершення обробки результатів і всіх підрахунків.

– Але, якщо дивитися на тенденції, на ситуацію в інших містах, де тариф підвищується, швидше за все, в Нікополі теж ціна проїзду зросте, – сказав Олександр Саюк.

За його словами, рішення буде ухвалено вже найближчим часом.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Єдиний представник громадськості Нікополя, що взяв участь у дослідженні пасажиропотоку. Хто він?

У Марганці перевізники самовільно підняли ціни на проїзд (відео)

У Марганці подорожчав проїзд у міських маршрутках

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×