Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
885
Без категорії
885

[:ru]Яу у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль “Золота рибка” (фото)[:ua]Як у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль “Золота рибка” (фото)[:]

[:ru]Яу у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:ua]Як у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:]

У Нікополі 12 вересня відбувся VІІІ дитячий риболовний фестиваль “Золота рибка”. Про те, як пройшов цей захід, розповідає Сергій Горгіладзе, голова Правління НФРС, передає Nikopolnews.

Вперше за декілька років погода була прихильна до організаторів  та уасників Дитячого риболовного фестивалю “Золота рибка”, було тепло та сонячно, вітер теж не заважав, тож тепер все залежало тільки від учасників, – зазначив Сергій Горгіладзе.

Зранку 12 вересня біля намету НФРС почали збиратися охочі маленькі риболови разом з батьками та командами підтримки.

На захід приїхав Олексій Зайко, п’ятиразовий чемпіон світу з рибної ловлі, який, починаючи з 2013 року, за слушної нагоди, завжди бере участь дитячому риболовному фестивалі “Золота рибка”.

Цього разу організатори погодили з ним новий формат його участі. Перед початком змагань Олексій поспілкувався з учасниками та надав їм поради, що саме він би робив у цих умовах та на цьому місці для досягнення найкращого результату, а вже після фінішу, поки опрацьовувалися результати зважування та готуватися до нагородження, Олексій провів з учасниками “розбір польотів”.

Після шикування учасників, відповідей на питання стосовно умов змагань, підбадьорюючих слів від організаторів та партнерів фестивалю було надано слово Сніжані Жернаковій – чотириразовій переможниці “Золотої рибки”, яка сповістила, що більше не буде брати участь у змаганнях щоб дати можливість іншим стати чемпіонами.  Ось лунає команда “Старт”.

І коли всі почали розходитися, в цей момент головний суддя змагань зупинив учасників і сповістив про надзвичайну подію, заплановану на цьому фестивалі і свідками якої стали учасники, команди підтримки та глядачі. А саме відбулася “Дуель Чемпіонів” – протягом двох годин змагалися між собою Олексій Зайко п’ятиразовий чемпіон світу з рибної ловлі та Наталя Меренкова – чемпіонка міста Нікополя з рибної ловлі.

Подібного, ще не було в Україні і тому мені було непросто знайти аргументи, щоб обоє погодилися взяти в цьому батлі участь, але це вартувало того, – говорить Сергій Горгіладзе.

Цього року у змаганнях взяли участь учні ЗОШ № 2, 3, 5, 8, 13, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 24, 26  та дитячих садочків № 39 та 48.  Учасників було 25, серед яких 10 дівчаток. Наймолодшому учаснику – всього три роки. Це Кузовой Матвєй (3 роки, ДЗ № 39).

[:ru]Яу у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:ua]Як у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:]

На жаль, з невідомих причин не приїхали учасники з міст Дніпро та Запоріжжя, які попередньо зареєструвалися.

Загалом учасниками змагань за три години було спіймано 9 кг. 551 гр. риби.

Найбільшу рибу зловив Тарасюк Богдан (11 років, ЗОШ № 21) – 84 гр., а найбільшу кількість риби зловив Жернаков Мілан 89 од. (6 років, ДЗ № 48), які отримали від Яни Єгошиної призи у номінаціях – “Найменший рибалка”, “Найбільша риба” та “Найбільша кількість риби”.

Цього року, як ніколи була багато різноманітних подарунків для учасників -, це і прикормки ТМ «G.STREAM», які дітлахам вручив Олесій Зайко, і “Прикормки від Марусі”, які вручила Марія Котолевич, і солодкий мед від Юрія Коваленка, і солодкі напої та питна вода від ТМ “Аквіум” (Артамонов Олег), бойли від ТМ “Карп Дієм”.

[:ru]Яу у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:ua]Як у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:]

Перед початком нагородження переможців та призерів Наталі Меренковій та Олексію Зайко організатор вручив подарунки від ТМ “Катруся” (Тетяна Жовніна). У цьому двобої великий досвід змагань мав значення, і результат можливо міг бути іншим, але Наталя відпустила декількох бичків і тому їй невистачило зовсім трохи щоб була нічия.

Переможці та призери:

Молодша підгрупа від 6 до 10 років

  • 3 місце, з результатом 753 гр. – Літовченко Єгор (ЗОШ № 15)
  • 2 місце, з результатом 847 гр. – Антонюк Віталіна (ЗОШ № 3)
  • 1 місце, з результатом 1326 гр. – Жернаков Мілан (ДЗ № 48)

Старша підгрупа від 11 до 15 років

  • 3 місце, з результатом 92 гр. – Тарасюк Богдан (ЗОШ № 21)
  • 2 місце, з результатом 134 гр. – Коняєва Кіра
  • 1 місце, з результатом 165 гр. – Жернаков Деніс (ЗОШ № 17)

Олексій Зайко, як представник Торгової марки «G.STREAM» вручив переможцям  вудлища топової серії “Picado Pole”.

Завдяки ТМ “Аквіум” малеча так дорослі були забезпечені питною водою.

Від себе та учасників змагань висловлюємо велику подяку Олександру Ісаковичу Фельдману генеральному директору НПО “Трубосталь”, який дев’ятий рік поспіль підтримує дитячий риболовний фестиваль “Золота рибка”. Також дякуємо за підтримку розвитку риболовного спорту у м. Нікополі інтернет провайдеру “Експресс” та ТМ “Карп Дієм” (Руслан Гурін), ТМ «G.STREAM», Юрію Жернакову та Наталії Жернаковій (магазин “Рибацький рай у Юрца”), мережі магазинів “Мегабайт” (Дмитро Коваль та Анатолій Рассолов), Яні Єгошиній та Наталії Меренковій. Дякуємо міським засобам масової інформації – “Проспект Трубників”, дякуємо Інтернет виданням міста – за підтримку та інформаційний супровід, – зазначив Сергій Горгіладзе.

[:ru]Яу у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:ua]Як у Нікополі пройшов VІІІ дитячий риболовний фестиваль "Золота рибка" (фото)[:]

Переможцям та призерам змагань були вручені медалі, грамоти та різноманітні призи від партнерів.

Також організатори подякували батькам, які знайшли час та підтримали бажання дітей взяти участь у змаганнях.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Як Нікополь з’їздив у Петриківку на фестиваль (фото)

Четверо активістів зібрали на дамбі в Нікополі десять 120-літрових мішків сміття (фото)

Бізнес клімат у Нікополі – яке місце зайняло місто у всеукраїнському рейтингу?

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×