Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1906
1906

[:ru]Карантин на Днепропетровщине могут ужесточить уже через три дня[:ua]Карантин на Дніпропетровщині можуть посилити вже через три дні[:]

[:ru]Карантин на Днепропетровщине могут ужесточить уже через три дня[:ua]Карантин на Дніпропетровщині можуть посилити вже через три дні[:]

[:ru]Днепропетровская область уже через три дня может оказаться в «красной» карантинной зоне, если индикаторы эпидопасности продолжат превышать норму. Об этом заявили в Днепропетровском облсовете, сообщает Nikopolnews.

На данный момент уже два индикатора превысили норму в области, и если ситуация не изменится и заболеваемость продолжит повышаться, то наш регион окажется в «красной» зоне. Растет количество госпитализаций и коэффициент выявления инфицированных. Если превышение будет фиксироваться три дня подряд, то комиссия по вопросам ТЭБ и ЧС может принять решение о переводе нашей области в «красную» зону. Об этом сообщил глава Днепропетровского облсовета Николай Лукашук.

Кроме того, Николай Лукашук заявил, что больницы госпитальной базы по борьбе с коронавирусом уже заполнены, количество коек для больных коронавирусом продолжает расти. На сегодняшний день уже превышен уровень заболеваемости весной этого года и мы близки к показателям прошлой осени. Но самое страшное, что очень много людей попадают с серьезными осложнениями, и большинство из них (более 90%) не вакцинированы.

[:ru]Карантин на Днепропетровщине могут ужесточить уже через три дня[:ua]Карантин на Дніпропетровщині можуть посилити вже через три дні[:]

Для того, чтобы снизить нагрузку на медицинскую систему необходимо придерживаться мер предосторожности: носить маски в оживленных местах, не общаться с больными на близком расстоянии, если заболели сами — не идите на работу. Кроме того, побороть коронавирус поможет только вакцинация. Явитесь в ближайший пункт вакцинации и сделайте прививку, если еще этого не делали. Это может спасти вам и вашим близким жизнь, – призвал Лукашук.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

На Днепропетровщине могут ввести строгий карантин: в области «гуляет» штамм Дельта

Коронавирус в Никополе 11 октября – более 100 новых случаев за сутки

В Никополе три новых смерти от коронавируса: общая ситуация на 11 октября

 

 [:ua]Дніпропетровська область вже через три дня може опинитися в «червоній» карантинній зоні, якщо індикатори епіднебезпеки  продовжать перевищувати норму. Про це заявили в Дніпропетровській облраді, повідомляє Nikopolnews.

На даний момент вже два індикатори перевищили норму в області, і якщо ситуація не зміниться і захворюваність продовжить підвищуватися, то наш регіон опиниться в «червоній» зоні. Зростає кількість госпіталізацій і коефіцієнт виявлення інфікованих. Якщо перевищення буде фіксуватися три дні підряд, то комісія з питань ТЕБ та НС може прийняти рішення про переведення нашої області в «червону» зону. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Крім того, Микола Лукашук заявив, що лікарні госпітальної бази по боротьбі з коронавірусом вже заповнені, кількість ліжок для хворих коронавірусом продовжує зростати. На сьогоднішній день вже перевищено рівень захворюваності весни цього року, і ми близькі до показників минулої осені. Але найстрашніше, що дуже багато людей потрапляють з серйозними ускладненнями, і більшість з них (понад 90%) не вакциновані.

[:ru]Карантин на Днепропетровщине могут ужесточить уже через три дня[:ua]Карантин на Дніпропетровщині можуть посилити вже через три дні[:]

Для того, щоб знизити навантаження на медичну систему, необхідно дотримуватися заходів безпеки: носити маски в публічних місцях, не спілкуватися з хворими на близькій відстані, якщо захворіли самі — не йдіть на роботу. Крім того, побороти коронавірус допоможе тільки вакцинація. З’явіться у найближчий пункт вакцинації і зробіть щеплення, якщо ще цього не робили. Це може врятувати вам і вашим близьким життя, – закликав Лукашук.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На Дніпропетровщині можуть запровадити суворий карантин: в області «гуляє» штам Дельта

Коронавірус у Нікополі 11 жовтня – понад 100 нових випадків за добу

У Нікополі три нових смерті від коронавірусу: загальна ситуація на 11 жовтня

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×