Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3197
Без категорії
3197

[:ru]На Днепропетровщине заключенный «заработал» 0,3 млн, создав фейковый интернет-магазин[:ua]На Дніпропетровщині ув’язнений «заробив» 0,3 млн, створивши фейковий інтернет-магазин[:]

[:ru]На Днепропетровщине заключенный «заработал» 0,3 млн, создав фейковый интернет-магазин[:ua]На Дніпропетровщині ув’язнений «заробив» 0,3 млн, створивши фейковий інтернет-магазин[:]

[:ru]Эта история о том, что «горбатого могила исправит». Заключенный создал фейковый интернет-магазин и заработал треть миллиона гривен. Срок он отбывает за аналогичное преступление, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Depo.Днепр.

В Днепре в исправительной колонии правоохранители разоблачили 30-летнего заключенного, который с помощью смартфона создал интернет-магазин и обманывал людей, предлагая им купить бытовую технику, которой у него не было.

По сообщению Департамента киберполиции Национальной полиции Украины, он обманул около 100 человек на сумму в 300 тыс. гривен.

Заключенный требовал предоплату от покупателей, но технику покупатели не получали.

В камере мужчины правоохранители провели обыск. Изъят мобильный телефон, сим-карты и блокнот с черновыми записями. Открыто уголовное производство по ч. 3 ст. 190 (Мошенничество) Уголовного кодекса Украины.

Мужчина отбывает наказание в колонии за аналогичное преступление.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе женщина ограбила продавщицу магазина

В Никополе возле магазина избили мужчину так, что он умер в больнице

В Никополе пьяный дебошир с пистолетом штурмовал магазин[:ua]Ця історія про те, що «горбатого могила виправить». Ув’язнений створив фейковий інтернет-магазин і заробив третину мільйона гривень. Строк він відбуває за аналогічний злочин, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Depo.Дніпро.

У Дніпрі у виправній колонії правоохоронці викрили 30-річного ув’язненого, який за допомогою смартфону створив інтернет-магазин та ошукував людей, пропонуючи їм купити побутову техніку, якої в нього не було.

За повідомленням Департаменту кіберполіції Національної поліції України, він ошукав близько 100 людей на суму у 300 тис. гривень.

Ув’язнений вимагав передоплату від покупців, але техніку покупці не отримували.

У камері чоловіка правоохоронці провели обшук. Вилучено мобільний телефон, сім-картки та блокнот з чорновими записами. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Чоловік відбуває покарання у колонії за аналогічний злочин.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі жінка пограбувала продавчиню магазину

У Нікополі біля магазину побили чоловіка так, що він помер у лікарні

У Нікополі п’яний дебошир з пістолетом штурмував магазин[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×