Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
872
872

Начальник поліції Нікополя отримав звання полковника

Начальник полиции Никополя

Начальник поліції Нікополя отримав нове звання. Керівник Нікопольского районного управління поліції Олександр Клешня отримав звання полковника  поліції. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці він сам, виклавши фото нових погонів, передає Nikopolnews.

Дякую кожному, хто допоміг мені прийти до цієї мети, – написав Олександр Клешня. В коментарях друзі та знайомі вітають Олександра Валентиновича.

Начальник поліції Нікополя отримав звання полковника

Начальник поліції Нікополя отримав звання полковника

Нагадаємо, Олександр Клешня очолює поліцію Нікополя з осені 2020 року. Місцевому особовому складу його представили 21 жовтня.

До призначення на цю посаду Олександр Клешня обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу боротьби з груповою злочинністю, злочинними проявами, пов’язаними з діяльністю радикальних молодіжних угруповань, і розкриття злочинів учинених іноземцями та відносно них Управління карного розшуку.

Про Олександра Клешню відомо, що він – спортсмен.

Начальник поліції Нікополя отримав звання полковника

Так, у 2019 році Олександр Клешня став чемпіоном Європи по дзюдо серед ветеранів, який проходив у шотландському місті Глазго.

Восени 2021 року начальник поліції Нікополя завоював бронзову медаль на Чемпіонаті світу по дзюдо серед ветеранів, який проходив у португальському Лісабоні.

30-річний мешканець Нікополя нападав на жінок у Запоріжжі – серійного грабіжника затримано

Вихованець нікопольського СК «Електрометалург» Владислав Гераскевич виступить на Зимовій Олімпіаді в Китаї

Хвиля «мінувань» навчальних закладів: у Нікополі провели бесіду

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×