Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1871
Без категорії
1871

[:ru]Новый автобусный маршрут в Никополе: исполком ждет предложений от перевозчиков[:ua]Новий автобусний маршрут у Нікополі: виконком чекає пропозицій від перевізників[:]

[:ru]Новый автобусный маршрут в Никополе: исполком ждет предложений от перевозчиков[:ua]Новий автобусний маршрут у Нікополі: виконком чекає пропозицій від перевізників[:]

[:ru]Как сообщал ранее Nikopolnews, в Никополе запустят новый автобусный маршрут общественного транспорта. Сейчас исполком обращается к перевозчикам.

С целью изучения спроса населения на пассажирские перевозки, для открытия нового городского автобусного маршрута №25 пл.Б.Хмельницкого – рынок «Первомайский» – СОШ №20-Железнодорожный вокзал-Промбаза-конечная мн «Изюмского», исполнительный комитет Никопольского городского совета приглашает перевозчиков для осуществления перевозки пассажиров на данном маршруте, – говорится в сообщении.

Предложения предоставлять в управлении экономики, финансов и городского бюджета по адресу: г. Нікополь, ул. Электрометаллургов, 3, каб. №30 в срок до 16.08.2021 г.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе прошел аукцион по лифту для исполкома

Никопольчане сами отремонтировали автобусную остановку: фото “было-стало”

На Днепропетровщине автобусные остановки украшают Петриковской росписью (фото)

 

 [:ua]Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Нікополі запустять новий автобусний маршрут громадського транспорту. Наразі виконком звертається до перевізників.

З метою вивчення попиту населення на пасажирські перевезення, для відкриття нового міського автобусного маршруту  №25 пл.Б.Хмельницького  – ринок «Першотравневий» – ЗОШ №20-Залізничний вокзал-Промбаза-кінцева м-н«Ізюмського», виконавчий комітет Нікопольської міської ради запрошує перевізників для здійснення перевезення пасажирів на даному маршруті,  – йдеться в повідомленні.

Пропозиції надавати до управлінні економіки, фінансів та міського бюджету за адресою: м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3, каб. №30 у строк до 16.08.2021 р.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі пройшов аукціон по лифту для виконкому

Нікопольці самі відремонтували автобусну зупинку: фото “було-стало”

На Дніпропетровщині автобусні зупинки прикрашають Петриківським розписом (фото)

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×