Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2393
Без категорії
2393

[:ru]Поселок на Никопольщине – лучший по области в плане вакцинации[:ua]Селище на Нікопольщині – краще по області в плані вакцинації[:]

[:ru]Поселок на Никопольщине – лучший по области в плане вакцинации[:ua]Селище на Нікопольщині – краще по області в плані вакцинації[:]

[:ru]На Днепропетровщине уже сделали более 1 млн 145 тыс. прививок от COVID-19. Ежесуточно в регионе прививаются почти 12 тыс. человек. Об этом стало известно во время брифинга в облгосадминистрации, сообщает Nikopolews, ссылаясь на Днепр ОГА.

«Среди пациентов, которые сейчас находятся в реанимации в крайне тяжелом состоянии, 98% не были вакцинированы. Большинство – люди в возрасте 60+. Это характерно не только для Днепропетровщины, а для страны в целом. Поэтому теперь говорим о «пандемии невакцинированных», – отметила заместитель директора департамента здравоохранения Днепропетровской облгосадминистрации Татьяна Квитницкая.

Татьяна Квитницкая добавила – Днепропетровщина имеет достаточное количество вакцин от коронавируса. Сейчас в области – более 418 тыс. доз. Есть AstraZeneca, Comirnaty от Pfizer и CoronaVac. Все препараты в наличии в пунктах прививки и центрах вакцинации.

Ежедневно в области делаем 11-12 тыс. прививок от COVID-19. Это лучший показатель в стране, – сказала заместитель директора департамента здравоохранения Днепропетровской ОГА.

Наибольший процент людей вакцинированы в Червоногригорьевке, Першотравенске, Днепре, Слобожанской громаде.

Днепропетровщина лидирует в Украине по количеству прививок первой дозой за сутки и вторая после Киева по общему количеству прививок с начала вакцинации.

Отметим, что в Днепропетровской области за последние дни резко выросла заболеваемость коронавирусом. Только за предыдущие сутки в регионе зарегистрировали 926 новых случаев.

Как сообщает пресс-служба Днепропетровского областного центра контроля и профилактики болезней МОЗ Украины, в Днепре лабораторно подтвердили 352 новых случая COVID-19; в Кривом Роге – 116; в Никополе – 92; в Каменском – 67; в Павлограде – 37. В Покрове коронавирус диагностировали у 36 человек; в Марганце – 34; в Новомосковске – 31; в Вольногорске – 24; в Желтых Водах – 4; в Синельниково – 3.

16 пациентов с коронавирусом скончались за последние сутки. Победить болезнь удалось 391 человеку.

Заполненность коек сейчас составляет 54,5% (1 779 из 3 260), из них пациентами с подтвержденным COVID-19 – 1 424 (43,68%), с подозрением – 355 (10,89%).

Общее количество лабораторно подтвержденных случаев COVID-19 по Днепропетровской области на утро 30 сентября составляет 148 980. Общее количество летальных исходов – 4 854, выздоровевших – 135 296.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Нікопольщина – лідер в області за кількістю «домашніх» сонячних електростанцій

У Нікополі ситуація з ковідом одна з найгірших по області (відео)

Найбільше у Нікополі: ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині 3 вересня

 [:ua]На Дніпропетровщині вже зробили понад 1 млн 145 тис. щеплень від COVID-19. Щодоби в регіоні прищеплюються майже 12 тис. осіб. Про це стало відомо під час брифінгу в облдержадміністрації, повідомляє Nikopolews, посилаючись на Дніпро ОДА.

«Серед пацієнтів, які зараз перебувають у реанімації у вкрай важкому стані, 98% не були вакциновані. Більшість – люди у віці 60+. Це характерно не тільки для Дніпропетровщини, а для країни в цілому. Тому зараз говоримо про «пандемію невакцинованих», – зазначила заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Квітницька.

Тетяна Квітницька додала – Дніпропетровщина має достатню кількість вакцин від коронавіруса. Зараз в області – понад 418 тис. доз. Є AstraZeneca, Comirnaty від Pfizer і CoronaVac. Всі препарати в наявності в пунктах щеплення і центрах вакцинації.

Щодня в області робимо 11-12 тис. щеплень від COVID-19. Це найкращий показник в країні, – сказала заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

Найбільший відсоток людей вакциновані в Червоногригорівці, Першотравенську, Дніпрі, Слобожанської громаді.

Дніпропетровщина лідирує в Україні за кількістю щеплень першою дозою за добу і друга після Києва за загальною кількістю щеплень з початку вакцинації.

Відзначимо, що в Дніпропетровській області за останні дні різко зросла захворюваність коронавірусом. Тільки за минулу добу в регіоні зареєстрували 926 нових випадків.

Як повідомляє пресслужба Дніпропетровського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України, у Дніпрі лабораторно підтвердили 352 нових випадку COVID-19; у Кривому Розі – 116; в Нікополі – 92; в Кам’янському – 67; в Павлограді – 37. У Покрові коронавірус діагностували у 36 осіб; в Марганці – 34; в Новомосковську – 31; у Вільногірську – 24; у Жовтих Водах – 4; у Синельниковому – 3.

16 пацієнтів з коронавірусом померли за останню добу. Перемогти хворобу вдалося 391 людині.

Заповненість ліжок зараз становить 54,5% (1 779 з 3 260), з них пацієнтами з підтвердженим COVID-19 – 1 424 (43,68%), з підозрою – 355 (10,89%).

Загальна кількість лабораторно підтверджених випадків COVID-19 по Дніпропетровській області на ранок 30 вересня становить 148 980. Загальна кількість летальних результатів – 4 854, видужали – 135 296.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Нікопольщина – лідер в області за кількістю «домашніх» сонячних електростанцій

У Нікополі ситуація з ковідом одна з найгірших по області (відео)

Найбільше у Нікополі: ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині 3 вересня

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×