Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2322
Без категорії
2322

[:ru]Что происходит возле будущего бассейна в Никополе 4 ноября? (видео)[:ua]Що відбувається біля майбутнього басейну в Нікополі 4 листопада? (відео)[:]

бассейна в Никополе

[:ru]Возле будущего бассейна в Никополе сегодня, 4 ноября проводятся работы по высадке деревьев – фото и видео Nikopolnews прислал подписчик.

На снимках и записи видно, как разгружают привезенные саженцы.

[:ru]Что происходит возле будущего бассейна в Никополе 4 ноября? (видео)[:ua]Що відбувається біля майбутнього басейну в Нікополі 4 листопада? (відео)[:]

Возле будущего бассейна в Никополе разгружают саженцы

Мы связались с коммунальщиками Никополя, чтобы узнать подробности. Нам ответили, что, скорее всего, работы по высадке деревьев на улице Херсонской проводит подрядчик, который занимается строительством спортивно-оздоровительного комплекса. А это означает, что строительство подходит к финалу.

Напомним, согласно проекту, рядом с будущим бассейном должна быть облагорожена территория. Эти работы предусматривают в том числе и высадку деревьев.

Многие никопольчане с нетерпением ожидают открытия бассейна – ведь об этом мечтали много лет. Но есть и те, кто высказывает в социальных сетях скептические замечания. В частности, люди переживают, что посещение спорткомплекса окажется не по карману рядовым семьям. А также волнует вопрос, потянет ли город финансово функционирование объекта в условиях кризиса.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Вооруженная полиция и толпа людей: что происходило в АТБ Никополя 24 октября?

Где в Никополе и регионе будет запрещен вылов рыбы с 1 ноября

Погода в Никополе 1-7 ноября – прогноз синоптиков[:ua]Біля майбутнього басейну в Нікополі сьогодні, 4 листопада, проводяться роботи по висадці дерев – фото та відео Nikopolnews надіслав наш підписник.

На знімках і запису видно, як розвантажують привезені саджанці.

[:ru]Что происходит возле будущего бассейна в Никополе 4 ноября? (видео)[:ua]Що відбувається біля майбутнього басейну в Нікополі 4 листопада? (відео)[:]

Біля майбутнього басейну в Нікополі розвантажують саджанці

Ми зв’язалися з комунальниками Нікополя, аби дізнатися подробиці. Нам відповіли, що, швидше за все, роботи по висадці дерев на вулиці Херсонській проводить підрядник, який займається будівництвом спортивно-оздоровчого комплексу. А це означає, що будівництво підходить до фіналу.

Нагадаємо, згідно з проектом, поруч з майбутнім басейном повинна бути облагороджена територія. Ці роботи передбачають в тому числі і висадку дерев.

Багато нікопольців з нетерпінням очікують відкриття басейну – адже про це мріяли багато років. Але є й ті, хто висловлює в соціальних мережах скептичні зауваження. Зокрема, люди переживають, що відвідування спорткомплексу виявиться не по кишені пересічним сім’ям. А також хвилює питання, чи потягне місто фінансово функціонування об’єкта в умовах кризи.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Озброєна поліція і натовп людей: що відбувалося в АТБ Нікополя 24 жовтня?

Де в Нікополі та регіоні буде заборонений вилов риби з 1 листопада

Погода у Нікополі 1-7 листопада – прогноз синоптиків

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×