Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1752
Без категорії
1752

[:ru]Стрелял в голову: полиция Никополя задержала опасного преступника-рецидивиста[:ua]Стріляв у голову: поліція Нікополя затримала небезпечного злочинця-рецидивіста[:]

[:ru]Стрелял в голову: полиция Никополя задержала опасного преступника-рецидивиста[:ua]Стріляв у голову: поліція Нікополя затримала небезпечного злочинця-рецидивіста[:]

[:ru]За совершение покушения на убийство полицейские Никополя совместно со спецназовцами задержали ранее судимого мужчину, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области.

С января нападающий скрывался от органов следствия и был задержан в ходе спецоперации в Запорожье.

Покушение на убийство произошло 21 января этого года в городе Никополе. Как установили правоохранители, между двумя мужчинами возник конфликт, во время которого нападавший произвел несколько выстрелов в голову другому мужчине. С пулевыми ранениями 44-летнего пострадавшего доставили в Никопольской больницу. В ходе комплекса оперативных мероприятий полицейские установили личность стрелка. Им оказался 31-летний житель Никополя.

Досудебным следствием доказана его причастность к преступлению и 27 января, по согласованию с прокуратурой ему сообщили о подозрении по ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (покушение на убийство) Уголовного кодекса Украины и объявили в розыск. 16 сентября в ходе спецоперации оперативники Никопольского районного управления полиции при силовой поддержке полка полиции особого назначения задержали 31-летнего мужчину, причастного к покушению на убийство. Во время задержания у мужчины изъяли пистолет Макарова и семь патронов к нему.

Также установлено, что подозреваемый ранее неоднократно привлекался к уголовной ответственности за тяжкие преступления – совершение дорожно-транспортного происшествия со смертельным исходом, незаконное хранение оружия и насилие в отношении работника полиции.

Мужчину доставили в Никополь, вчера ему избрали меру пресечения в виде содержания под стражей сроком на шестьдесят суток без права внесения залога.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Ужасное убийство возле Никополя: изверг нанес жертве 102 ножевых и спрятал труп в колодце

В Никополе задержали серийного вора

Житель Марганца жестоко убил двух человек: его задержали в России[:ua]За вчинення замаху на вбивство поліцейські Нікополя спільно із спецпризначенцями затримали раніше судимого чоловіка, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

З січня нападник переховувався від органів слідства та був затриманий в ході спецоперації у Запоріжжі.

Замах на умисне вбивство стався 21 січня цього року у місті Нікополі. Як встановили правоохоронці, між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник здійснив декілька пострілів у голову іншому чоловіку. З кульовими пораненнями 44-річного потерпілого доставили до Нікопольської лікарні. В ході комплексу оперативних заходів поліцейські встановили особу стрілка. Ним виявився 31-річний мешканець Нікополя.

Досудовим слідством доведена його причетність до злочину та 27 січня за погодженням  із прокуратурою йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України та оголосили у розшук. 16 вересня в ході спецоперації оперативники Нікопольського районного управління поліції за силової підтримки полку поліції особливого призначення затримали 31-річного чоловіка, причетного до замаху на вбивство. Під час затримання у чоловіка вилучили пістолет Макарова і сім набоїв до нього.

Також встановлено, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини – скоєння дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками, незаконного зберігання зброї та насильством щодо працівника поліції.

Чоловіка доставили до м. Нікополя, вчора йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб без права внесення застави.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Жахливе вбивство біля Нікополя: нелюд наніс жертві 102 ножових і сховав труп в колодязі

У Нікополі затримали серійного крадія

Мешканець Марганця жорстоко вбив двох людей: його затримали в Росії[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×