Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2058
Без категорії
2058

[:ru]В Днепре на пляже утонула 5-летняя девочка[:ua]У Дніпрі на пляжі потонула п’ятирічна дівчинка[:]

[:ru]В Днепре на пляже утонула 5-летняя девочка[:ua]У Дніпрі на пляжі потонула п'ятирічна дівчинка[:]

[:ru]В Днепре произошла трагедия. Утонула пятилетняя девочка, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на dnepr.info.

Трагедия произошла вчера, 17 июля. Папа и бабушка сидели на пляже, в то время как ребенок купался. Обнаружила тело отдыхающая, она просто увидела труп маленькой девочки под водой и подняла тревогу.

«Девочка под водой пробыла от 10 до 30 минут, никто ее даже не искал. Девушка, отдыхающая зашла в воду и случайно заметила ребенка под водой. Папа с бабушкой взяли ребенка на выходные. Берегите своих деток», — говорится в сообщении.

В этом году в Украине участились случаи гибели детей на воде. Трагедии происходят чуть ли не ежедневно. Спасатели постоянно обращаются к родителям с призывами быть максимально бдительными. Не отпускать маленьких детей купаться одних, не разрешать принимать водные процедуры в неположенных местах.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Кривом Роге утонул ребенок, еще двоих детей спасают

В Никопольском районе утонули три человека за 1,5 месяца: всего в области – 27

Не успели: под Кривым Рогом пенсионер утонул в выгребной яме[:ua]У Дніпрі сталася трагедія. Потонула п’ятирічна дівчинка, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на dnepr.info.

Трагедія сталася вчора, 17 липня. Тато і бабуся сиділи на пляжі, в той час як дитина купалася. Виявила тіло відпочивальниця, вона просто побачила труп маленької дівчинки під водою і підняла тривогу.

«Дівчинка пробула під водою від 10 до 30 хвилин, ніхто її навіть не шукав. Дівчина, відпочивальниця зайшла у воду і випадково помітила дитину під водою. Тато з бабусею взяли дитину на вихідні. Бережіть своїх діток», — йдеться в повідомленні.

У цьому році в Україні почастішали випадки загибелі дітей на воді. Трагедії відбуваються мало не щодня. Рятувальники постійно звертаються до батьків з проханням бути максимально пильними. Не відпускати маленьких дітей купатися самих, не дозволяти приймати водні процедури в недозволених місцях.

До Речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Кривому Розі потонула дитина, ще двох дітей рятують

У Нікопольському районі потонули три людини за 1,5 місяця: всього в області – 27

Не встигли: під Кривим Рогом пенсіонер втопився у вигрібній ямі[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×