Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
417
417

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання (фото)

В Никополе полиция пригласила школьников на бесплатное обучение (фот

У Нікополі поліція запросила школярів отримати освіту у закладах вищої освіти системи МВС, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Правоохоронці спільно з курсантами ДДУВС розповіли учням про професію поліцейського та ближче познайомили з особливостями і перевагами служби в поліції.

Зустріч зі школярами міста Нікополя та району відбулася 26 січня в актовому залі Нікопольського РУП. Школярам розповіли про роботу оперативних підрозділів, слідчих, служб превенції та показали екіпірування, яке використовують поліцейські під час виконання завдань.

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання (фото) У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання (фото)

Співробітники кадрового забезпечення розповіли майбутнім абітурієнтам про умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС й закликали приєднатись до великої поліцейської родини, аби разом зробити життя у рідному місті більш безпечним.

Учні дізналися про те, що навчання у вищих навчальних закладах системи МВС відбувається за державним замовленням, а всі випускники отримують офіцерське звання лейтенанта та гарантоване місце роботи.

Курсанти та представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розповіли майбутнім абітурієнтам, як стати курсантами престижного вишу. Презентували свій навчальний заклад та роз’яснили особливості навчання на різних факультетах. Курсанти продемонстрували свої навички з фізичної підготовки, прийоми самозахисту, затримання правопорушників та їх конвоювання.

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання (фото)

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання

Учні мали змогу на власні очі побачити сучасний автомобіль поліцейського офіцера громади, який оснащений спецзасобами та засобами допомоги мешканцям громади.

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання

У Нікополі поліція запросила школярів на безкоштовне навчання

У Дніпрі пенсіонерка запросила до будинку поліцейських і підпалила його

Стало відомо, хто годуватиме школярів Нікополя в 2022 році і за скільки

Безкоштовне відвідування басейну у Нікополі: хто з дітей матиме на це право

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×