Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4895
Без категорії
4895

[:ru]В Никополе психически больной мужчина зарубил отца топором – СМИ[:ua]У Нікополі психічно хворий чоловік зарубав батька сокирою – ЗМІ[:]

[:ru]В Никополе психически больной мужчина зарубил отца топором - СМИ[:ua]У Нікополі психічно хворий чоловік зарубав батька сокирою - ЗМІ[:]

[:ru]В Никополе произошла трагедия – психически нездоровый мужчина жестоко убил своего отца. Об этом сообщает издание Днепр Час, передает Nikopolnews.

Находящийся на учете в психиатрической лечебнице мужчина, обратился в полицию с чистосердечным признанием, что он убил человека.

51-летний житель Никополя сообщил, что между ним и его отцом пенсионером возник конфликт. После словесной перепалки, ссора переросла в драку между родственниками. В потасовке безработный психически не здоровый мужчина нанес своему отцу несколько ударов топором по голове. 75-летний пенсионер умер на месте происшествия.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Днепре мужчина застрелился на улице, предупредив об этом полицию

В Никополе 94-летний мужчина покончил жизнь самоубийством

В Никополе мужчина убил жену – СМИ[:ua]В Нікополі сталася трагедія – психічно нездоровий чоловік жорстоко убив свого батька. Про це повідомляє видання Дніпро Час, передає Nikopolnews.

Чоловік, що перебуває на обліку в психіатричній лікарні, звернувся до поліції з щиросердним зізнанням, що він вбив людину.

51-річний мешканець Нікополя повідомив, що між ним і його батьком-пенсіонером виник конфлікт. Після словесної перепалки, сварка переросла в бійку між родичами. Під час бійки безробітний психічно не здоровий чоловік завдав своєму батькові кілька ударів сокирою по голові. 75-річний пенсіонер помер на місці події.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Дніпрі чоловік застрелився на вулиці, попередивши про це поліцію

У Нікополі 94-річний чоловік покінчив життя самогубством

У Нікополі чоловік убив дружину – ЗМІ

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×