Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1215
Без категорії
1215

[:ru]В Никополе спасают женщину, которая впала в кому после полученных травм – СМИ[:ua]У Нікополі рятують жінку, яка впала в кому після отриманих травм – ЗМІ[:]

[:ru]В Никополе спасают женщину, которая впала в кому после полученных травм - СМИ[:ua]У Нікополі рятують жінку, яка впала в кому після отриманих травм - ЗМІ[:]

[:ru]Медики Никопольской центральной районной больницы борются за жизнь жительницы пгт Червоногригоровка. 13 сентября около 23:30 женщина поступила в медучреждение в крайне тяжелом состоянии, сообщает издание Днепр Час, передает Nikopolnews.

Как стало известно корреспонденту “Днепр Час” из собственных источников, пациентка впала в кому. У нее диагностировали многочисленные гематомы на лице и голове.

Потерпевшей женщине около 45-50 лет. Ее личность устанавливают правоохранители. При каких обстоятельствах она получила указанные травмы, пока неизвестно.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Підліток з Нікополя вбив безпритульного в Покрові

Більше 20 ножових: В Покрові вбили літню жінку

У Нікополі жінка пограбувала продавчиню магазину[:ua]Медики Нікопольської центральної районної лікарні борються за життя мешканки смт Червоногригоровка. 13 вересня близько 23:30 жінка поступила в медустанову у вкрай важкому стані, повідомляє видання Дніпро Год, передає Nikopolnews.

Як стало відомо кореспонденту “Дніпро Годину” з власних джерел, пацієнтка впала в кому. У неї діагностували численні гематоми на обличчі та голові.

Потерпілій жінці близько 45-50 років. Її особу встановлюють правоохоронці. За яких обставин вона отримала зазначені травми, поки невідомо.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Підліток з Нікополя вбив безпритульного в Покрові

Більше 20 ножових: В Покрові вбили літню жінку

У Нікополі жінка пограбувала продавчиню магазину[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×