Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1509
Без категорії
1509

У Нікополі студентів почнуть готувати до можливих бойових дій

У Нікополі студентів

У Нікополі студентів почнуть готувати до можливого повномасштабного нападу Росії. Так, сьогодні, 9 грудня у Нікопольському педагогічному коледжі відбулася зустріч студентів-другокурсників з командиром окремого батальйону територіальної оборони Нікопольського району майором Сергієм Миколайовичем Скрипльовим, повідомляє Nikopolnews. Про зміст зустрічі нам розповіли студенти.

В ході зустрічі молодих людей проінформували про стан справ на сьогоднішній день у країні  і про необхідність готуватися до можливого вторгнення Росії.

А в тому, що воно рано чи пізно буде, я впевнений на 99%. Вам, на жаль, доведеться цю війну пережити, – сказав Майор Скрипльов студентам.

Він розповів, що у 7 найбільших містах Дніпропетровської області будуть діяти окремі батальйони територіальної оборони. Серед таких міст і Нікополь, адже він є районним центром. Формування даного батальйону вже почалося.

Також, за словами військовослужбовця, будуть створюватися партизанські загони – на той випадок, якщо ворогу вдасться захопити нашу територію. Вони складатимуться із людей, які свідомо залишаться на окупованій території, і боротимуться з противником із середини.

Що стосується студентів, то вже найближчим часом з ними, за словами Сергія Скрипльова, розпочнуться спеціальні зайняття – хлопців будуть навчати поводженню зі зброєю, а дівчат – сестринській справі. Зокрема, такі зайняття проводитимуться у педагогічному коледжі.

Все це необхідно для того, аби у разі небезпеки молодь була готова захистити принаймні себе.

А взагалі, якщо ви хочете жити у незалежній Україні, готуйтеся до того, що доведеться її захищати, – підсумував зустріч майор Скрипльов.

Зазначимо, що інформацією про можливе повномасштабне вторгнення Росії в Україну зараз заповнений увесь медіапростір – як український, так і іноземний. Проте, ми закликаємо усіх не панікувати і зберігати спокій. Будемо вірити у краще, але готуватися завжди слід до гіршого, аби бути захищеним.

У Нікополі МНС-ники провели виховне заняття у дитячому садку

Поліція Нікополя запрошує на навчання за держзамовленням: умови і перспективи

Коронавірус у Нікополі і районі 9 грудня: кількість нових випадків

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×