Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5474
5474

У Нікополі за участі Юлії Тимошенко засідала Асоціація громад зон спостереження

В Никополе при участии Юлии Тимошенко

Сьогодні, 25 листопада у Нікополі за участі народного депутата Юлії Тимошенко пройшло засідання Правління Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад зон спостереження АЕС», повідомляє Nikopolnews.

Засідання транслювалося пресслужбою НМР у прямому ефірі.

У заході взяли участь голови територіальних громад, зокрема Нікополя і Марганця – Олександр Саюк і Геннадій Боровик, голова Нікопольскої державної адміністрації Євген Євтушенко, депутат обласної ради Олександра Сотула, заступник міського голови Нікополя Віталій Журавльов та інші.

Засідання проходило у приміщенні Нікопольскої міської ради. Завдяки онлайн-зв’язку участь у ньому могли взяти також представники територіальних громад, що знаходяться в зонах спостереження інших АЕС.

Питання підіймалися актуальні для таких громад. Це і скасування пільг на електроенергію для мешканців зон спостереження, і відсутність так званої екологічної субвенції від держави (у цьому році вперше громади можуть її не отримати), і інше.

Міський голова Нікополя Олександр Саюк, який є головою Асоціації, доповів, що вже було зроблено для того, аби відновити порушені права мешканців 30-кілометрових зон.

На жаль, поки що усі дії не принесли результату.

Чи виявиться результативною сьогоднішня зустріч у Нікополі за участі Юлії Тимошенко, покаже час. Принаймні, учасники засідання окреслили план подальших дій, спрямованих на вирішення проблем.

Фото: Геннадій Борвик

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В заседании «Ассоциации общин зон наблюдения АЭС» примет участие Юлия Тимошенко

Юлія Тимошенко відвідає Нікополь і Марганець сьогодні – депутат

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×