Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3407
3407

У Нікополі жінка організувала викрадення сейфів зі зброєю

У Нікополі жінка організувала

У Нікополі жінка організувала злочин – а саме крадіжку. До його виконання мешканка Нікополя підбурила свого співмешканця, а потім залучила ще одного чоловіка. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Нікопольську окружну прокуратуру.

Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці вересня мешканка Нікополя підбурила свого співмешканця здійснити крадіжку в одному з домоволодінь, де тимчасово ніхто не проживав.

Реалізуючи свій злочинний умисел, співмешканці в нічний час прийшли до чужого будинку де жінка розбила скло, проникла до приміщення та відчинила вхідні двері для свого співмешканця. Проникнувши до будинку, «парочка» викрала телевізор, монітор.

Розуміючи, що в будинку залишилось ще майно, яке можна вкрасти, продовжуючи реалізовувати свій злочинний умисел, крадії підбурили до вчинення з ними злочину ще третього товариша-співвиконавця та наступної ночі викрали з цього ж будинку нетбук, планшет, електросамокат,  пилораму. Крім того, злочинці викрали 2 металеві сейфи в якому знаходилась вогнепальна зброя та боєприпаси.

Внаслідок злочину потерпілому завдано матеріальну шкоду на 15057 грн.

Наразі всім трьом злочинцям повідомлено про підозру у скоєнні  крадіжки поєднаної з проникненням у житло вчиненої групою осіб, а один звинувачується також і у зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Судовий розгляд триває.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Торгував зброєю по всій Україні: правоохоронці Нікополя викрили злочинця

Побили, зв’язали і пограбували жінку – поліція Нікополя затримала розбійників через 7 місяців після злочину

У Нікополі чоловік обікрав церкву: забрав пожертви парафіян

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×