Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7186
Без категорії
7186

Як виглядає Нікополь під білим покривалом грудня (фото)

выглядит Никополь под белым покрывалом

Важкі хмари принесли в Нікополь сніг. Багато снігу. Додавши роботи комунальникам, які серед ночі були підняті на ноги. А мешканці Нікополя, прокинувшись вранці, 26 грудня, опинилися в зимовій казці. У першій половині дня Nikopolnews проїхався засніженим містом і побачив, як виглядає Нікополь під білим покривалом грудня.

Дороги до моменту нашої прогулянки вже почорніли – сніг швидко розтанув під колесами автомобілів завдяки піщано-сольової суміші, якою комунальники обробили проїжджу частину. А на тротуарах, дахах будинків, на деревах – снігу достатньо, аби насолодитися зимовими пейзажами і зробити гарні фото.

 width=

 width=

 width=

 width=

Сьогодні другий день довгих вихідних. Нікопольців на вулицях міста багато. Хтось, щасливо посміхаючись в очікуванні свята, несе додому ялинку, хтось вийшов за покупками, хтось катає дітей на санчатах, а хтось- прив’язавши сани до автомобіля, катається сам (що, до речі, зовсім небезпечно).

 width=

 width=

 width=

Мешканці приватного сектору розгрібають замети біля своїх дворів. Шукають, чим би поживитися під сніговим покривалом, птиці. Їм зараз, як і бездомним котам і собакам, дуже нелегко. По можливості підгодуйте!

 width=

 width=

 width= выглядит Никополь под белым покрывалом выглядит Никополь под белым покрывалом

Як виглядає засніжений Нікополь вранці 23 грудня (фото)

Яка погода буде у Нікополі на Новий рік

Зима у Нікополі: на вулиці міста висипали 40 тон піску і солі

Наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×