Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
624
624

Трьох колишніх податківців з Кам’янки-Дніпровської судитимуть за державну зраду

Трьох колишніх податківців з Кам'янки-Дніпровської судитимуть за державну зраду

На Запоріжжі за державну зраду судитимуть трьох колишніх податківців із Кам’янки-Дніпровської, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Запорізьку обласну прокуратуру.

Прокурори Запорізької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти стосовно трьох колишніх податківців за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, співробітники підрозділів Головного управління ДПС у Запорізькій області після початку повномасштабного вторгнення військ рф залишились в окупованому місті Кам’янка-Дніпровська Василівського району та перейшли на бік ворога. Вони добровільно надали згоду на співпрацю  та розпочали «службу» в незаконно створеному органі влади – так званій «Каменка – Днепровской  налоговой инспекции».

Після призначення підозрювані почали беззаперечно виконувати  вказівки і розпорядження керівників окупаційної адміністрації рф. Здійснювали перереєстрацію місцевих суб’єктів господарювання з метою включення їх до податкової системи держави-агресора та подальшого зобов’язання сплачувати податки на користь окупаційної влади. Також вони систематично проводили серед населення агітаційні заходи та схиляли до співпраці з ворогом.

Наразі всі підозрювані звільненні з органів ДПС України.

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×