Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
394
Без категорії
394

Абонплата за воду у Нікополі: основні питання і відповіді

Абонплата за воду в Никополе: основные вопросы и ответы

«Абонплата за воду у Нікополі» – ця тема вже третій день бурхливо обговорюється у місцевих пабліках. Хтось сприйняв нововведення спокійно – мовляв, що таке зараз 20 гривень, пляшка молока коштує дорожче. Але більшість містян обурюється – для когось із них і 10-20 гривень гроші, а комусь незрозуміло, за що користувачі мають платити. Також звучать докори на адресу влади і водоканалу з приводу низької якості питної води.

Але маємо те, що маємо. Абонплата за воду у Нікополі введена, і її доведеться сплачувати. Пресслужба Нікопольської міської ради оприлюднила відповіді на основні питання, які хвилюють нікопольців, передає Nikopolnews. Адже багатьом досі не зовсім ясно, скільки, коли і як платити.

Абонплата за воду у Нікополі: основні питання і відповіді

Так звана “абонплата” тепер не включена до тарифу за водопостачання?

  • Так, з 1 січня 2022р. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) погодила тарифи для водоканалів України без урахування абонентського обслуговування для запровадження окремої графи “абонентська плата”.

Абонентську плату будуть платити лише в Нікополі?

  • Ні, вона запроваджена на рівні держави для всіх водоканалів країни.

Яка буде вартість абонентської плати?

  • Для тих у кого є тільки водопостачання (без водовідведення) – 10,01 гривень на місяць. У кого водопостачання та водовідведення (квартири та приватний сектор з каналізацією) – 20.20грн/міс., для юридичних осіб 70,38 грн/міс.

Ця плата сплачується за куб чи одноразово?

  • Абонентська плата стягується щомісячно одноразово, незалежно від кількості мешканців чи обсягу спожитої води.

З якого числа потрібно буде платити абонентську плату?

  • З 1 березня 2022 р. Як саме це можна буде зробити, повідомлять найближчим часом. Також цю інформацію буде розміщено в особистому кабінеті та у друкованих квитанціях.

На що буде витрачатись абонентська плата?

  • За ці кошти буде забезпечуватись нормальне функціонування абонентської служби, розрахункових операцій, виплата заробітної плати контролерам, касирам, друк квитанцій тощо.

Абонплата за воду у Нікополі: з якого місяця платити і скільки

У Нікополі ввели абонплату за воду

Нові тарифи на “комуналку” у Нікополі з січня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×