Купити квартиру в Дніпрі

532
532

У Нікополі дівчинка віддала своє волосся на перуку для онкохворих дітей

У Нікополі дівчинка

У Нікополі дівчинка віддала своє волосся на перуку для онкохворих дітей. Зворушливу історію розповіли у БФ «Дітям Нікополя», передає Nikopolnews.

«Зазвичай діти, які борються з онкологією втрачають своє волоссячко. Причиною випадіння волосся є побічна дія лікування. Воно пошкоджує клітини, що відповідають за ріст волосся. Лікування й боротьба з раком, є тривалим, а волосся росте повільно. Для дівчат, це особливо важко, бо хто ж не мріє про довгу та красиву косу», – пише Марія Мельникова.

У Нікополі дівчинка віддала своє волосся на перуку для онкохворих дітей

У Нікополі дівчинка

Під час боротьби з хворобою, підняти настрій маленьким принцесам може перука. В Україні існує соціальна ініціатива соціальна ініціатива Hair for Share, яка виготовляє перуки для дітей, що борються з онкологією.

«Наш Фонд вже не раз відправляє “хвостики” наших красунь. От і зараз маленький хвостик Вікторії поїде до Львова. Так і працює ланцюжок добра, дівчина щаслива, бо зробила собі нову зачіску й добру справу – принесла свого хвостика до нашого Фонду. Далі ми відправили хвостика до майстрів, а дааалі найприємніше очі хворої дитини засяють радістю, бо в неї з’явиться чудова перука», – розповіла Марія.

Допомагати дітям боротися з онкологією можна у різний спосіб. Будь-яка ваша підтримка важлива для них.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×