Купити квартиру в Дніпрі

329
329

Нікопольці зібрали цілий причеп саджанців для деокупованого села на Херсонщині

Нікопольці зібрали цілий причеп саджанців для деокупованого села на Херсонщині

Деокуповані села на Херсонщині дуже сильно постраждали від російської орди. Деякі з них майже знищені, у деяких ситуація краща, але відновлювати все одно треба багато чого. Вони потребують допомоги від держави, а також вдячні підтримці небайдужих.

Одне із таких сіл – Хрещенівка, що у Нововоронцовській громаді. Тут, зокрема, хочуть відновити місцевий парк і шкільний сад, щоб населений пункт знову став таким же зеленим і затишним, яким був до окупації. А на допомогу хрещенівцям прийшли небайдужі нікопольці.

Про це розповіла у Фейсбуці мешканка Нікополя Світлана Струс, передає Nikopolnews.

Нікопольці ви неймовірні!!! Дякуємо кожному за квітку, кущ чи дерево. На наш заклик 22 березня відгукнулося дуже багато небайдужих. Всі рослини, зібрані за 10 днів, ледве вмістилися в причеп. Все це різноманіття було сьогодні доставлено в село Хрещенівка для хоча б часткового відновлення тамтешнього парку і шкільного саду, – написала вона

І показала фото.

Нікопольці зібрали цілий причеп саджанців для деокупованого села на ХерсонщиніСвітлана додала, що хрещенівці наводять лад, і це дуже надихає допомогти їм у цьому.

Вона також подякувала старості села Віктору Копитку і директорці школи Оксані Квітці за комунікацію і гостинність.

Ще новини Нікополя і району: Як ОСББ Нікополя зможуть отримати кошти на ремонт пошкоджених будинків – розповіли у міськраді

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×