Купити квартиру в Дніпрі

90
90

День Української Державності: привітання від міських голів Нікополя, Марганця та Покрова

День Української Державності

28 липня – День Української Державності. Nikopolnews зібрав привітання від міських голів Нікополя, Марганця, Покрова.

День Української Державності: привітання від міського голови Нікополя – Олександра Саюка

День Української Державності

Шановні нікопольці! Прийміть найщиріші вітання з Днем Української Державності! Для нашого народу ставлення державності відбувалось досить складно й упродовж тривалого часу.

Українські сили оборони й зараз продовжують боротьбу з російським агресором захищаючи наші цінності – бути вільними, говорити своєю мовою, жити на своїй землі за своїми правилами.

Щиро бажаю нам скорішої Перемоги, щоб мир і спокій запанували на Українській землі! Слава Україні!

День Української Державності: привітання від міського голови Покрова – Олександра Шаповала

День Української Державності

Дорогі покровчани! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності! Знаково, що відзначаємо його у День пам’яті рівноапостольного князя Володимира – одного з засновників і покровителів нашої державності.

Саме державність, наша самобутність, справжня, більш як тисячолітня історія, не дають спокою росії, яка намагається привласнити не лише наші території, а й наше минуле, просуваючи міф про “один народ”.  В умовах інформаційної війни важливо пам’ятати про наше коріння, про те, ким ми є і за що ми щодня боремося.

Сьогодні ми вкотре доводимо, що Українська Державність – була, є та буде! Завдання нашого покоління — остаточно зупинити російську агресію проти нашого народу. І ми це зробимо, завдячуючи усім, хто боронить нашу землю та своєю працею підтримує міцний тил. Війна не зламала Україну і не зламає!

Слава ЗСУ! Слава вільному народу України!

День Української Державності: привітання від міського голови Марганця – Геннадія Боровика

День Української Державності

Історія України – це золота спадщина нашого народу. Історія боротьби за свободу та незалежність. Історія нескорених   та мужніх.28 липня вдруге відзначаємо День Української Державності. Цього ж дня відзначається ще одне велике свято – День Хрещення Русі. У свята Української Державності є свій символ – це чотири тризуби, які означають боротьбу, незалежність, історію та ідентичність. Я щиро вітаю кожного українця з цим великим святом! Сьогодні кращі з найкращих боронять рідну українську землю від ворога! В серці кожного з нас є Україна! Перемога за нами! Зі святом!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×