Купити квартиру в Дніпрі

125
125

З Днем захисників і захисниць України: привітання від очільників Нікополя, Марганця та Покрова

З Днем захисників і захисниць України: привітання від очільників Нікополя, Марганця та Покрова

З Днем захисників і захисниць Україн привітали очільники Нікополя, Марганця та Покрова. Повідомляє Nikopolnews.

З Днем захисників і захисниць України: привітання від Олександра Саюка

d45597a3f5345ffb

Нелегкі часи виховують сильних людей.

І наші захисники та захисниці саме такі – сміливі, мужні, чесні, гідні сини й доньки своєї Батьківщини.

Пращури часів козацтва неодмінно б пишалися хоробрістю наших сучасних героїв.

Ми ніколи не забудемо подвигу тих, хто ціною власного життя та здоровʼя боронив рідну землю!

Бажаю нашим захисникам повернутись додому живими та неушкодженими, сил, витримки, божого захисту на шляху до Перемоги України!

З Днем захисників і захисниць України: привітання від Геннадія Боровика

З Днем захисників і захисниць України: привітання від очільників Нікополя, Марганця та Покрова

Сьогодні День захисників і захисниць України! Найголовніший День для кожного з нас. Сьогодні також ми відзначаємо День українського козацтва! Ми ніколи не забудемо наших Героїв, які поклали своє життя за нашу українську землю. Ми молимося за наших військових, які охороняють та захищають нас від ворога. Дарують нам можливість жити і працювати.

Я хочу побажати всім нашим захисникам та захисницям міцного здоров’я та Перемоги над ворогом. Ми чекаємо Вас вдома! Ми підтримуємо Вас! Ви наша надія і опора. Слава Україні!

 

З Днем захисників і захисниць України: привітання від Олександра Шаповала

287951322 384487083713575 7469626513008695086 n

Шановні захисники і захисниці! Щиро вітаю Вас зіф святом справжніх патріотів, які у різні часи брали на себе відповідальність за долю рідної землі.

Зараз багатомільйонний народ України живе та має надію на майбутнє завдяки Вам. Ваша мужність та відвага з перших днів повномасштабного вторгнення вселила в кожного з нас віру, надію та впевненість у Перемогу.

Серед воїнів, що захищають свою землю під синьо-жовтим стягом – наші земляки. Шануємо кожного з них та схиляємо голови перед подвигом полеглих героїв, які віддали своє життя за Україну.

Складаємо глибоку шану батькам і матерям , які виростили і виховали дітей, котрі проявили найвищий рівень любові до своєї землі — готовність її боронити.

День Захисників і Захисниць органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.

Сердечно дякую нашим Захисникам і Захисницям за мужність і відвагу, бажаю міцного здоров’я, любові рідних, підтримки та поваги суспільства, незламної віри у нашу Перемогу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×