Купити квартиру в Дніпрі

220
220

Без опадів, але вітряно: якою буде погода у Нікополі 28 листопада

Без опадів, але вітряно: якою буде погода у Нікополі 28 листопада

Якою буде погода у Нікополі 28 листопада, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сонце і вітер у вівторок. А опадів вдень не прогнозують.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі буде сонячно протягом усього світлового дня у вівторок. Температура повітря – від 1 градусу морозу до 5 градусів тепла. При цьому буде досить відчутний вітер, який ще більше посилиться увечері. Ближче до ночі також можливий невеликий дощ.

метеофор

Мета прогнозує переважно хмарну з проясненнями погоду у вівторок. Температура повітря – від 2 градусів морозу до 4 тепла. Без опадів. Увечері посилиться вітер.

мета

Схожий прогноз і у Синоптика. Хмарно з проясненнями у першій половині дня, хмарно після 15:00, без опадів. Температура повітря – від мінус 2 до плюс 4 градусів. Досить відчутний вдень вітер до ночі стане сильним. Він дутиме із заходу, південного заходу, півдня і південного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Якщо йде сніг чи мокрий сніг, то весна буде холодною та стоятиме негода. Коні голосно іржуть сьогодні – до м’якої й малосніжної зими.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Надія.

Ще новини Нікополя: Цілий день ворог гатив по Нікопольщині 27 листопада: є поранена, багато руйнувань

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×