Купити квартиру в Дніпрі

278
278

Переважно сонячно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 13 листопада

Переважно сонячно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 13 листопада

Якою буде погода у Нікополі 13 листопада, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сонячний, але прохолодний день у понеділок.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі буде сонячний ранок і мінлива хмарність вдень 13 листопада. Без опадів. Температура повітря – від 6 до 10 градусів вище нуля. Вранці і вдень достатньо відчутний вітер – а увечері він стихне.

meteofor

Мета прогнозує сонячну першу половину дня у Нікополі в понеділок. Пообіді – мінлива хмарність. Температура повітря – від 7 до 10 градусів з позначкою “плюс”. Ймовірність опадів невелика.

мета

Схожий прогноз і у Синоптика на 13 листопада у Нікополі. Сонячний ранок, вдень – мінлива хмарність. Без дощу. Температура повітря – від 6 до 10 градусів тепла. Вітер стихатиме з плином часу – до вечора стане майже невідчутним. Він дутиме у понеділок з південного заходу і заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

У давнину цього дня відзначали свято рибалок. У народі казали: “Хороший рибалка має за клюванням знати, що рибу сазаном звати”. Наші пращури цього дня прислуховувались до снігура: якщо він свистить – незабаром зима буде.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Олена Грачова

Ще новини Нікополя: Аби втекти з окупованого Енергодара до Нікополя, чоловік переплив Каховське водосховище (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×