Купити квартиру в Дніпрі

878
878

Дощ і сильний вітер: якою буде погода у Нікополі 28 липня

Дощ і сильний вітер: якою буде погода у Нікополі 28 липня

Якою буде погода у Нікополі 28 липня Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Згідно із прогнозами, очікується дощ, сильний вітер і похолодання.

Зокрема, meteofor прогнозує хмарну погоду і дощ у Нікополі протягом усієї ночі. Вранці дощ стане трохи слабшим, а вдень знову посилиться. Потужні пориви вітру очікуються у другій половині дня. При цьому температура повітря буде усього від 18 до 21 градусу вище нуля.

meteofor

Згідно із прогнозом на сайті Синоптик, вночі і вранці нікопольцям слід очікувати дощ з грозою. А протягом дня просто йтиме сильний дощ до самого вечора. Ближче до ночі він має послабшати. Дуже сильний північно-західний вітер дутиме у другій половині дня. Прогнозована температура повітря – від 18 до 23 градусів тепла.

синоптик

Мета погоджується із “колегами” щодо дощу на завтра, але обіцяє його тільки вночі і у першій половині дня. При цьому увесь час буде хмарно. Температура повітря коливатиметься від 18 до 20 градусів тепла. Протягом дня 28 липня у Нікополі буде вітряно.

мета

Фото: Володимир Заграничний, Красивий Нікополь

Ще новини Нікополя: Будівництво водогону Марганець–Нікополь–Покров: хто підрядник, яка вартість і строки виконання робіт

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×