Купити квартиру в Дніпрі

93
93

Сонячно і тепло: якою буде погода у Нікополі 29 вересня

Сонячно і тепло: якою буде погода у Нікополі 29 вересня

Якою буде погода у Нікополі 29 вересня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики знову обіцяють сонячний і теплий день.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у п’ятницю 29 вересня у Нікополі буде від 16 до 26 градусів тепла. Сонячно протягом усього дня. Без опадів. Досить відчутний вітер – особливо у другій половині дня.

meteofor

Схожий прогноз і у МЕТА. Ясно, без опадів, температура повітря – від 17 до 26 градусів тепла, які відчуватимуться як усі 29. Дощу не передбачається.

мета

Синоптик прогнозує на п’ятницю сухий і теплий день без опадів. Температура повітря – від 17 до 27 градусів з позначкою “плюс”.

Також тут дають народний прогноз погоди. А саме: якщо у цей день на вулиці можна побачити багато павутини, а шпаки не поспішають відлітати – осінь буде сухою і “затяжною”. Чим тепліше і сухіше буде, тим пізніше настане зима, а сильного холоду можна не боятися. і це добре!

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Оксана

Ще новини НІкополя і району: Щоб в кожну російську родину прилетіло 10 таких снарядів: мешканці Нікополя про обстріл 21 вересня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×