Купити квартиру в Дніпрі

199
199

Тепло і сухо: якою буде погода у Нікополі 29 жовтня

Тепло і сухо: якою буде погода у Нікополі 29 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 29 жовтня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють теплий день без опадів у неділю.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі 29 жовтня буде сонячно протягом усього дня. Без опадів. Маловітряно. Температура повітря – від 10 до 18 градусів з позначкою “плюс”.

meteofor

У свою чергу, Мета каже, що тільки ранок у Нікополі буде сонячним, а потім – мінлива хмарність. Дощу не передбачається. Вітер слабкий. Температура повітря – від 10 до 17 градусів тепла.

мета

Схожий прогноз і у Синоптика. Він обіцяє сонячний ранок, мінливу хмарність опівдні, і знову сонце пообіді. Температура повітря – від 10 до 17 градусів вище нуля. Сухо. Слабенький вітер дутиме із заходу, північного і південного заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Наші пращури у цей день звертали увагу на іній: якщо він довго не землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода, і буде потепління. 

Але навряд чи у Нікополі можна буде побачити іній 29 жовтня.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Олена Гречова

Ще новини Нікополя і району: У Нікополі хочуть перейменувати вулицю Віктора Усова та парк Пушкіна: розпочалися громадські обговорення

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу