Купити квартиру в Дніпрі

562
562

Сильний вітер і можливий сніг: якою буде погода у Нікополі 3 лютого

Сильний вітер і можливий сніг: якою буде погода у Нікополі 3 лютого

Якою буде погода у Нікополі 3 лютого, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють досить складні умови у суботу. Схоже, весна з зимою сьогодні не домовилася.

Згідно із прогнозами, 3 лютого у Нікополі температура повітря коливатиметься  в межах 2 градусів з позначкою “мінус” і 3 градусів з позначкою “плюс”. Буде переважно хмарно. Вранці можливі недовгі прояснення. На другу половину дня синоптики прогнозують дрібний сніг, а потім дощ. Близько опівдня посилиться вітер. Він дутиме в суботу із заходу і південного заходу.

А народний прогноз на 3 лютого такий:

У давнину була така приказка: “Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив – буде добре жито і борошно в сито” – молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід сонця 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода – ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається – чисті та здорові.

синоптик

мета

метеофор

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Anna Sedova

Ще новини Нікополя: Ворог атакував Нікопольщину артилерією, по Криворіжжю вдарив шахедами в ніч на 2 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×