Купити квартиру в Дніпрі

204
204

Сонячно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 3 жовтня

Сонячно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 3 жовтня

Осінь потроху вступає у свої права, а літня спека, яка встигла набриднути, залишається позаду. Якою буде погода у Нікополі 3 жовтня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сонячний і відносно прохолодний вівторок.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, завтра у Нікополі буде від 11 до 20 градусів тепла. Протягом усього дня сонячно. Без опадів.

meteofor

Мета теж обіцяє безхмарне небо, щоправда тільки до вечора. Температура повітря – від 11 до 20 градусів з позначкою “плюс”. Дощу не передбачається у вівторок.

мета

Згідно із прогнозом на сайті Синоптик, завтра у Нікополі буде переважно сонячно – лише легка хмарність у полудневий час. Температура повітря – від 11 до 22 градусів вище нуля. Вітер дутиме з півночі, північного сходу і північного заходу.

Також Синоптик дає ось такий народний прогноз погоди: день, як правило, бував вітряний, і за вітром визначали погоду: якщо північний – близько холоднеча; південний – до тепла; західний – до скорих дощів, а східний – до ясної погоди.
Отже, робимо висновки!

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Марина Щученко

Ще новини Нікополя: Від ескізу до виробу: як у Нікополі волонтерки шиють військове екіпірування

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×