Купити квартиру в Дніпрі

280
280

Хмарно і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі 6 жовтня

Хмарно і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі 6 жовтня

Осінь невблаганно насувається, несе прохолоду, хмари і дощі. Але від літа нікопольці встигли втомитися… Якою буде погода у Нікополі 6 жовтня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють переважно хмарний день, можливий навіть дощ.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 6 жовтня у Нікополі опадів не буде, але день переважно з мінливою хмарністю. А увечері небо проясниться. І посилиться вітер. Температура повітря – від 13 до 20 градусів вище нуля.

meteofor

А от МЕТА обіцяє дощ у Нікополі 6 жовтня. Згідно із цим прогнозом, опади можливі зранку. Вдень буде хмарно з проясненнями і досить вітряно. Температура повітря – від 12 до 19 з позначкою “плюс”.

мета

Синоптик обіцяє 6 жовтня у Нікополі хмарну з проясненнями погоду, без опадів, температура повітря – від 13 до 20 градусів тепла. Пообіді посилиться вітер. Він дутиме у другій половині дня з північного заходу і заходу.

Народний же прогноз від Синоптика такий:

Інколи цього дня буває тепло, але досить рідко. Прийдешню зиму визначали так: якщо тхори й куниці занадто рано змінюють літнє хутро на зимове, то зима буде ранньою. Навряд чи нікопольці зможуть скористатися цим прийомом, але все одно цікаво, як намагалися прогнозувати погоду наші предки

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Віктор Колосов

Ще новини НІкополя: Нові фото наслідків обстрілів Нікополя 4 і 5 жовтня показала поліція

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×