Купити квартиру в Дніпрі

737
737

Потеплішає і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі на наступному тижні з 10 до 16 липня

Потеплішає і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі на наступному тижні з 10 до 16 липня

Якою буде погода у Нікополі на наступному тижні з 10 до 16 липня, Nikopolnews повідомляє з посиланням на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують підвищення температури після певного похолодання, а також можливі дощі.

Зокрема, сайт meteofor прогнозує дощі у Нікополі 11, 13 і 14 липня. У ці дні, а також у середу, буде хмарно з проясненнями. В інші дні на наступному тижні – сонячно. У першій половині тижня очікується помірне тепло, а ось у четвер 13 липня – спека до 31 градусу вище нуля. Протягом усього тижня у Нікополі прогнозується суттєвий вітер.

meteofor

Дощ у Нікополі обіцяє і Синоптик. Щоправда, тільки у п’ятницю, зате з грозою. Згідно із цим прогнозом, похмурою погода буде у середу. А всі інші дні – сонячні. Найспекотнішим днем нового тижня Синоптик теж називає четвер – до 30 градусів з позначкою “плюс”.

синоптик

А от Мета дощів у Нікополі в період з 10 до 16 липня не прогнозує. Зате, згідно із цим прогнозом, буде хмарно або хмарно з проясненнями протягом майже усього тижня. А сонячний і ясний день – тільки у неділю. Мета обіцяє, що температура повітря у Нікополі почне підвищуватися з четверга і триматиметься в межах 27-29 градусів вище нуля до кінця тижня.

мета

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя і району: Врожай фруктів у Нікополі і районі буде меншим через дощі – співзасновник садівничого господарства

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×