Купити квартиру в Дніпрі

1980
1980

До прифронтового Нікополя завітали гумористи – виступали в укритті (відео)

До прифронтового Нікополя завітали гумористи – виступали в укритті (відео)

До прифронтового Нікополя завітали гумористи зі стендапом – виступали в укритті. За словами стендаперів, захід був благодійним. Вдалося зібрати для ЗСУ чималу суму коштів.  

Про це повідомляє Відкритий, який підготував сюжет, передає Nikopolnews.

До Нікополя приїхали коміки зі Львова, Білої Церкви, Трускавця та Хмельницького. Виступ стендаперів проходив в укритті. Жартували про буденність. Підіймали теми, які найбільш дотичні до життя українців сьогодні.

Актор з Хмельницького Віктор Перунський зрозумів, що нести гумор в маси, його покликання ще зі школи. Впевнений – саме завдяки жартам можна відпочити. А ще підтримати жителів прифронтових територій.

Гумор пишеться з того, що тебе оточує. Якщо хтось з коміків живе з дівчиною, то в них є побутові ситуації, якщо, наприклад у мене дуже кумедна сім’я, то я мушу про то розповідати. Хай мама вибачає, хай мама соромиться, але я мушу то розповідати… Всі хочуть трошки якоїсь комедії, розрядитися…, – каже він

Відпочив і зарядився позитивними емоціями Євген. Нікополець каже, нині через постійний терор у місті нема де розважитись.

Дуже класно, емоції просто супер, дуже вдячний хлопцям, що вони приїхали в таке місце. Ніхто не хоче їхати, навіть везти якусь воду, а вони просто приїхали за 1000 км виступити годину, це дуже круто, – поділився містянин

Зібрали кошти на ЗСУ

Окрім підтримки нікопольців, на стендапі донатили на потреби ЗСУ. Повідомляється, що зібрали майже 100 тисяч гривень.

Два в одному: розважили, зібрали військовим на деякі приладдя та і просто сам трошки відпочили, – каже організатор Ілля Федотов

Як пройшов захід, у сюжеті Відкритого нижче.

До прифронтового Нікополя завітали гумористи зі стендапом: відео

До прифронтового Нікополя завітали гумористи – виступали в укритті (відео)До прифронтового Нікополя завітали гумористи – виступали в укритті (відео)

Ще новини Нікополя: В укритті Нікопольської дитячої лікарні пройшло свято для дітей (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×