Купити квартиру в Дніпрі

5812
5812

Комік Антон Тимошенко розповів, як вмовляв батьків виїхати з Нікопольського району (відео)

Комік Антон Тимошенко розповів, як вмовляв батьків виїхати з Нікопольського району (відео)

Комік Антон Тимошенко присвятив малій батьківщині частину свого виступу, передає Nikopolnews. Як відомо, Антон народився і виріс у селі Приміському, закінчив школу у Нікополі.

Отже, у якості однієї із тем для своєї програми він обрав рідне село, Нікополь, ситуацію в регіоні та своїх родичів, які, згідно із сюжетом, довго не хотіли виїжджати з Приміського незважаючи на обстріли Нікопольщини і загрози на ЗАЕС. А Антон їх умовляв.

Чи гарна все це тема для жартів – кожен вирішить для себе сам. А ми просто покажемо вам фрагмент виступу Антона Тимошенка.

Комік Антон Тимошенко розповів, як вмовляв батьків виїхати з Нікопольського району: відео

Комік Антон Тимошенко розповів, як вмовляв батьків виїхати з Нікопольського району (відео)Комік Антон Тимошенко розповів, як вмовляв батьків виїхати з Нікопольського району (відео)

Антон Тимошенко – що про нього відомо

Антон Тимошенко

Тимошенко Антон Юрійович — український стендап-комік, радіоведучий, сценарист. Ведучий комедійного шоу «Гомін Аут» на радіо «Промінь», сценарист програми «#@)₴?$0». Учасник «Ліги сміху», дворазовий переможець телешоу «Розсміши коміка», резидент клубу «Підпільний стендап», один із лідерів клубу «Stand Up Time».

У творчості часто використовує політичні та гостросоціальні мотиви.

Антон Тимошенко народився у селі Приміське біля Нікополя. В 11 років був учасником хору. 2012 року закінчив школу з відзнакою.

Вступив на філософський факультет КНУ імені Тараса Шевченка. Почав займатися стендапом 2015 року, а вже через рік вже здобув першу перемогу у телешоу «Розсміши коміка», а згодом і другу. 2018 року Тимошенко захистив диплом магістра політології на тему «Гумор як актуалізація політичного дискурсу». Працював у сфері SMM і піару.

Є резидентом клубу «Підпільний Stand Up» та одним із лідерів клубу «Stand Up Time». Разом з коміками Єгором Шатайлом та Сергієм Ліпком є сценаристом програми «#@)₴?$0». З жовтня 2019 року веде шоу «Гомін Аут» на радіо «Промінь».

Під час повномасштабного російсько-українського вторгнення займається збором коштів на потреби ЗСУ, гастролюючи у тому числі країнами Західної Європи.

Ще новини Нікопольщини: Комік з Нікопольщини заявив, що зустрінеться з королем Нідерландів і подарує йому шматок російського гелікоптера

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×