Купити квартиру в Дніпрі

797
797

Вирішив їхати без водія: на Дніпропетровщині 21-річний молодик викрав таксі

Вирішив їхати без водія: на Дніпропетровщині 21-річний молодик викрав таксі

На Дніпропетровщині 21-річний молодик викрав таксі. Водій тільки й встиг побачити, як його авто від’їжджає… Драматичні події відбувалися у Кам’янському.

Про це повідомили у поліції, передає Nikopolnews.

Побачивши ключ в замку запалювання, юнак вирішив не чекати власника автомобіля, а доїхати додому самостійно.

Злочин стався 16 березня близько 5:30 біля залізничного вокзалу у м. Кам’янське. Водій таксі припаркувався біля вокзалу й відійшов неподалік у своїх справах. Через декілька хвилин чоловік побачив, що його транспортний засіб від’їжджає.

Оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції, з використанням можливостей сектору кримінального аналізу, швидко встановили напрямок в якому поїхав автовикрадач.

Як встановили правоохоронці, по дорозі слідування юнак не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Після чого вискочив з автівки та кинувся тікати. Однак, небайдужі громадяни допомогли правоохоронцям затримати зловмисника. Автокрадієм виявився 21-річний місцевий житель.

За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п`яти років.

Ще новини Дніпропетровщини: Швидко схопив і втік: у Нікополі 41-річний чоловік викрав чужі посилки з поштового відділення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×