Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
697
697

Майже весь бюджет розвитку Нікополя витратили на відновлення пошкодженого житла – відео

Майже весь бюджет розвитку Нікополя витратили на відновлення пошкодженого житла - відео

Столичні журналісти вкотре відвідали Нікополь і район, аби показати, як живе Нікопольщина в умовах безперервного російського терору. Днями у багатостраждальних громадах побували ФАКТИ ICTV, передає Nikopolnews. А міський голова Нікополя Олександр Саюк розповів про ситуацію у Нікополі також і в ефірі єдиного телемарафону на Інтері.

Російський терор триває на Нікопольщині вже майже півроку. За цей час понівечено або зруйновано тисячі будинків і будівель. У Нікополі витрачено вже майже весь бюджет розвитку на відновлення пошкодженого житла. Про це говориться в сюжеті кореспондентів ФАКТИ ICTV. Журналісти поспілкувалися з міським головою Олександром Саюком і місцевими мешканцями .

В ефірі єдиного телемарафону була озвучена сума – 50 мільйонів. Саме стільки, за словами автора сюжету, витрачено на усунення наслідків ворожої агресії у Нікополі.

Олександр Саюк також розповів і про готовність міста до можливих подальших знеструмлень. Він запевнив, що міська влада провела відповідну роботу, аби Нікополь міг протриматися в умовах довготривалих блекаутів.

«На випадок повного знеструмлення критична інфраструктура забезпечена генераторами. Пункти Незламності в місті також забезпечені. Вишки по зв’язку ми відпрацьовували, теж забезпечили генераторами. По воді ми теж відпрацювали можливість для того, аби давати, якщо це буде надовго — день, два, три не буде електрики», – сказав міський голова Нікополя.

У сюжеті нижче – про те, як живе Нікопольщина в умовах постійного російського терору, детальніше.

Інтерв’ю з мешканцями Нікополя і району

ТА ЩО Ж ЦЕ КОЇТЬСЯ! Рашисти ніяк не полишать НІКОПОЛЬ у спокоїТА ЩО Ж ЦЕ КОЇТЬСЯ! Рашисти ніяк не полишать НІКОПОЛЬ у спокої

Що найбільше страждає від атак російської армії – у Повітряних силах дали відповідь

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×