Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1742
1742

Біженці, загиблий, волонтери – Олександр Саюк про ситуацію у Нікополі 12 березня

Біженці, загиблий, волонтери – Олександр Саюк про ситуацію у Нікополі 12 березня

Олександр Саюк розповів про ситуацію у Нікополі 12 березня станом на ранок, передає Nikopolnews.

Міський голова запевнив, що за ніч надзвичайних ситуацій не траплялось. Зараз місто та всі його служби працюють у штатному режимі. Наш спокій боронять правоохоронні органи, тероборона та військові.

Гарні новини зараз надходять з різних куточків України. Наші військові не тільки захищаються, а й проводять успішні контрнаступи, витісняючи сили ворога з нашої землі, – зазначив Олександр Саюк.

Також міський голова відповів на питання деяких нікопольців

Хочу відповісти також тим, хто питає чому мене не бачили на блок постах чи за розвезенням допомоги для бійців. Відповідаю – я не хочу робити піар-шоу на тій ситуації, що стала нашою реальністю. Кожен повинен займатися своїми справами. Моєю основною задачею зараз є забезпечення життєдіяльності Нікополя.
Але зі сторони влади разом з нікопольцями ми виконуємо все належне – годуємо наших військових та територіальну оборону, приймаємо переселенців з інших куточків країни, координуємо роботу волонтерських організацій та допомагаємо їм, забезпечуємо роботу комунальних підприємств та багато інше – сказав очільник Нікополя.

Він повідомив сумну новину про чергову втрату. Ми писали про це ТУТ.

Олександр Саюк нагадав свій особистий номер телефону – 050 362 1750.

Я завжди відкритий до спілкування, тому телефонуйте якщо ви стикнулися зі значними проблемами, які потребують мого втручання, – запевнив мер.

Нагадую, що сирени які ми чуємо навіть рано вранці вже не є учбовими. Пізніше в новинах ми бачимо, про що вони нас попереджують. Тому правило одне: почули сирену – переходимо до укриття. Бережіть себе та рідних, – закликав Олександр Саюк.

Детальніше – у відеозверненні нижче.

Ситуація у Нікополі 11 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Вечірнє звернення Олександра Саюка: чому у Нікополі так часто сирени, ситуація з військоматом, вуличне освітлення

Ситуація у Нікополі 11 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×