Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
414
414

Яким був для Нікополя 2023 рік – відповідь Олександра Саюка

Яким був для Нікополя 2023 рік – відповідь Олександра Саюка

Яким був для Нікополя 2023 рік – відповідь на це питання надав 12 грудня під час пресконференції міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Скажу взагалі, щоб не вдаватися  в деталі і цифри… В цьому році я, як міський голова, депутати Нікопольської міської ради, – ми зробили все від нас залежне для того, щоб нікопольці у такий складний час , особливо для Нікополя, не почували себе кинутими. Щоб місто було придатне для проживання. З мінімальним комфортом, який може бути, враховуючи обстріли, – сказав Олександр Саюк

Він додав, що це заслуга як комунальних підприємств, так і депутатів і мера – бо вони надавали максимальну допомогу нікопольцям, усуваючи наслідки обстрілів і підтримуючи мешканців.

Незважаючи ні на які бюджети, ми утримали ситуацію. Є ще об’єкти, які потребують ремонту, але ми це проводимо системно і будемо проводити і надалі, – сказав мер

Олександр Саюк розповів, що отримує багато дзвінків від мешканців міста – адже він давно оприлюднив свій особистий номер мобільного. Як правило, люди телефонують з проблемних питань. 95% дзвінків пов’язані з надзвичайними ситуаціями і потребою в допомозі від влади.

Також мер наголосив, що, незважаючи ні на що, Нікополь допомагав військовим. Для міста, яке саме постійно під обстрілами і яке повинно підтримувати себе, це героїчно.

За словами Олександра Саюка, у цьому році допомога фронту від Нікополя втричі більша, ніж у 2022-му.

Хочу звернути увагу, що у 2022 році ми виділили близько 7 мільйонів, а у 2023-му – це майже 21 мільйон. На жаль, у наступному році, в зв’язку з тим, що у нас немає надходжень того ж ПДФО військових і силових структур, ми не зможемо в такому обсязі надавати допомогу, але кожне звернення військових будемо розглядати індивідуально. І якщо це буде потреба у дронах, то разом з депутатами ми будемо розглядати, в якому обсязі ми зможемо задовольнити ці запити. Допомагати будемо, – запевнив Олександр Саюк

Додамо, що на останній у цьому році, грудневій сесії міськради, Нікополь виділив військовим 8 мільйонів 120 тисяч гривень.

Яким був для Нікополя 2023 рік: відео

Відповідь на це та інші питання, пов’язані із життєдіяльністю міста, у відео нижче.

Ще новини Нікополя:  Прийняли бюджет Нікополя-2024: він з дефіцитом – як вплине це на життя міста, чи будуть звільнення?

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×