Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1307
1307

До Нікополя прибули курсанти на стажування у поліції

До Нікополя прибули молоді курсанти на стажування у поліції

До Нікополя прибули курсанти на стажування у поліції, повідомляє Nikopolnews з посиланням на правоохоронців. Старші колеги проінструктували курсантів, які прибули на стажування до підрозділів поліції.

На початку тижня до Нікопольського районного управління поліції та його територіальних підрозділів прибули курсанти закладів вищої освіти на стажування.

Кожного курсанта закріпили за діючим співробітником слідчого відділу, відділу кримінальної поліції або блоком превенції, роз’яснили їм складові практичної роботи.

До Нікополя прибули молоді курсанти на стажування у поліції

Перед початком стажування з курсантами 3-4-х курсів зустрілася поліцейська психологиня, перевірила їх психологічну готовність до служби та провела заняття для успішної адаптації до нових умов. Кадрові працівники провели з новоприбулими усі необхідні інструктажі щодо дотримання встановленого внутрішнього розпорядку роботи, дисципліни та законності, особистої безпеки, правил носіння однострою.

До Нікополя прибули молоді курсанти на стажування у поліції

Ознайомили з функціями підрозділу, його структурою, умовами використання та застосування спецзасобів.

Ще новини Нікополя і району: На території управління поліції у Нікополі оселилися тварини: правоохоронці доглядають за ними

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×