Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5809
5809

Окупанти можуть потрапити до пастки в Енергодарі – Арестович

Окупанти можуть потрапити до пастки в Енергодарі - Арестович

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російський режим розуміє, що в Запорізькій області на армію рф чекає розгром. Крім того, окупанти можуть потрапити до пастки в Енергодарі.

За словами Арестовича, росіяни розуміють, що їм треба відводити сили з ЗАЕС. Про це радник Офісу президента сказав у бесіді з російським правозахисником Марком Фейгіним, передає Nikopolnews.

Російське керівництво усвідомило, що чекає їх війська в Запорізькій області. Розуміючи, що розгрому не уникнути, вони наважуються на втечу, намагаючись отримати хоч якісь “успіхи”.

Як розповів Олексій Арестович, виведення російських військ із Запорізької АЕС – це “солодкі розмови про черговий “жест доброї волі“.

Арестович пояснив, що місто Енергодар, в якому розміщена ЗАЕС, знаходиться навпроти Нікополя – трохи лівіше того місця, де російські війська дуже очікують удару ЗСУ. За його словами, під час наступу українських військ на Мелітополь, Енергодар залишиться в глибокому й абсолютно безнадійному тилу, а російські війська опиняться без постачання і в повному оточенні.

Окупанти можуть потрапити до пастки в Енергодарі - Арестович

“Нам там навіть воювати не треба: ми підійшли, оточили, почекали, поки вони там зд*хнуть і забрали Запорізьку АЕС тепленькою і без єдиного пошкодження. Вони це знають. Тому всі розмови – не жест доброї волі, а це їхні заходи із відчайдушних спроб забезпечити оборону півдня і зробити так, щоб частина їх сил і засобів не потрапили в пастку, в тому числі й в Енергодарі”, – пояснив Арестович.

У відео Арестович розповідає, яка пастка чекає окупантів в Енергодарі

? ФЕЙГИН & АРЕСТОВИЧ | Шойгу в Беларуси / Большие потери РФ / Скандал с "Дождем"? ФЕЙГИН & АРЕСТОВИЧ | Шойгу в Беларуси / Большие потери РФ / Скандал с “Дождем”

Мінус 20 ворожих військових баз на Запорізькому напрямку за тиждень – про втрати росіян розповів Федоров

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×