Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1294
1294

[:ru]Помогите отвоевать у темноты юного никопольчанина Позигун Сашу (видео)[:ua]Допоможіть відвоювати у темряви юного нікопольця Позігун Сашка (відео)[:]

[:ru]Помогите отвоевать у темноты юного никопольчанина Позигун Сашу (видео)[:ua]Допоможіть відвоювати у темряви юного нікопольця Позігун Сашка (відео)[:]

[:ru]Можно ли жить в темноте? Можно. Человек привыкает ко всему. Но можно ли это назвать нормальной жизнью? Нет. И будет ли мать бороться до последнего за то, чтобы ее ребенок мог видеть? Конечно, да.

Вот и никопольчанка Татьяна Позигун хватается за любую соломинку, чтобы отвоевать у полной темноты своего сына Сашу. Она просит помощи у неравнодушные людей, так как спасение сына, увы, зависит от денег.

Татьяна записала видео и опубликовала его в социальной сети, сообщает Nikopolnews. Сумма, необходимая для лечения Саши, велика для рядовой украинской семьи, но не заоблачная. Собрать ее реально, если многие люди проникнутся ситуацией и помогут хотя бы чуть-чуть.

В предисловии к своему видеообращению Татьяна Позигун написала:

Добрый день, друзья, знакомые, люди.
Прошу Вас помочь мне собрать необходимую сумму на лечение моего ребенка Позигун Саши.
Мы обращались в различные фонды, стучали, куда могли, но поддержку не нашли. Нам говорили, что помогают только онкобольным, а без глаз можно жить.
Мы прошли долгий путь, и когда нашли выход, я не имею права останавливаться и опускать руки.
Примерная сумма всего лечения 170000 грн. Из них 98000 это только стоимость кристаллов, Трифокальная IOL LISA tri toric 939 MP ( Carl Zeiss, Германия) 2 шт. которые будут изготавливаться по размеру на Сашины глаза в Германии.
Без Вашей помощи и поддержки мне не справиться. Помогите, пожалуйста.

Перечислить посильные средства можно на карту бабушки Саши (Позигун) 4731 2196 1987 9814 – Приватбанк.

Подробнее о Саше и о ситуации его мама рассказывает в видео ниже:

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Как никопольчанин в Замбии учителем работал (фото)

Нікополець виборов друге “срібло” на Паралімпіаді у Токіо

Нікополець завоював срібло на Паралімпіаді у Токіо: неймовірна історія хлопця (відео)[:ua]Чи можна жити в темряві? Можна. Людина звикає до всього. Але чи можна це назвати нормальним життям? Ні. І чи буде мати боротися до останнього за те, щоб її дитина могла бачити? Звичайно, так.

Ось і никопольчанка Тетяна Позігун хапається за будь-яку соломинку, щоб відвоювати у повної темряви свого сина Сашка. Вона просить допомоги у небайдужих людей, бо порятунок сина, на жаль, залежить від грошей.

Тетяна записала відео і опублікувала його у соціальній мережі, повідомляє Nikopolnews. Сума, необхідна для лікування Сашка, велика для звичайної української сім’ї, але не захмарна. Зібрати її реально, якщо багато люди переймуться ситуацією і допоможуть хоча б трохи.

У передмові до свого відеозвернення Тетяна Позігун написала:

Добрий день, друзі, знайомі, люди.
Прошу Вас допомогти мені зібрати необхідну суму на лікування моєї дитини Позігун Саші.
Ми зверталися в різні фонди, стукали, куди могли, але підтримки не знайшли. Нам говорили, що допомагають тільки онкохворим, а без очей можна жити.
Ми пройшли довгий шлях, і коли знайшли вихід, я не маю права зупинятися і опускати руки.
Приблизна сума всього лікування 170000 грн. З них 98000 це тільки вартість кристалів, Трифокальна IOL LISA tri toric 939 MP (Carl Zeiss, Німеччина) 2 шт. які будуть виготовлятися за розміром на Сашині очі в Німеччині.
Без Вашої допомоги і підтримки мені не впоратися. Допоможіть, будь ласка.

Перерахувати посильні кошти можна на карту бабусі Саші (Позігун) 4731 2196 1987 9814 – Приватбанк.

Детальніше про Сашу і про ситуацію його мама розповідає у відео нижче:

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Як нікопольчанин в Замбії вчителем працював (фото)

Нікополець виборов друге “срібло” на Паралімпіаді у Токіо

Нікополець завоював срібло на Паралімпіаді у Токіо: неймовірна історія хлопця (відео)[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×